Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Obilježeni: Lica S Naslovnica - Zvonko Alač; Priča treća

np The Haunted – Revolver LP

Zvonko Alač nije bio najsretniji kada sam mu rekao da ću pisati o njemu kao Trećem Obilježenom, posebno ne povodom kojeg sam odabrao, međutim, ipak je pristao, tako da na kraju ipak ovo čitate. Dakle, Treće Lice s naslovnice mog feljtona koji izlazi samo na ovom blogu pripada kolegi novinaru i prijatelju, Zvonku Alaču, koji je svojevremeno pisao i za Kroniku, kada je nastala jedna od najuzbudljivijih prepirki u našem gradu Makarskoj, a da nije bilo nit jednog momenta riječi o nekakvoj tamo stranačkoj politici. Zvonko danas, na Indeks portalu radi i proizvodi intrigantne autorske komentare, te je specijaliziran i za ostale forme koje novinari već pišu – reportaže, vijesti, izvještaje, itd. Britkost i otvorenost, lakoća izražaja dostojna televizijskih komentatora, fokusiranost na bitno, erudicija i elokvencija - samo su neke od karakteristika koje obilježavaju Alača, a to, naime, najbolje znaju oni koji ga poznaju «uživo». Sklonost pretjerivanju - etiketirati će mu neki i to spočitati, no tko je savršen, na kraju krajeva?

Image Hosted by ImageShack.us

Iz osobnog iskustva, najbolji, definitivno najbolji komentari na ovom blogu pisani od samog početka paralelno s postovima su oni njegovi, bez obzira kritizirao me, pljuvao po meni ili hvalio, kao i druge aktere postova. Ti komentari su bili apsolutni POGOCI U CILJ! S tim će se svatko složiti tko je blog pratio od početka ili neko duže vrijeme, a između ostalog, na postu o plažama MA Rivijere kada sam s Blog.hr almost, došao na cool listu, prijatelj Suri je komentirao taj epilog riječima – Himmie i Killie, čestitam vam obojici jerbo ste skupa izborili tu kuul listu. Malo je pomogla i hiperprodukcija posljednjih dana. Što se tiče plaža, uz veliki respekt prema Komejača Keys, najčuvanija tajna Jadrana je drvenička plaža Dubravice, koja se ne vidi ni s mora ni s kopna. Naime, ona je pod morem. (Buharin 30.05.2006. 13:55)

Image Hosted by ImageShack.us

Za one koje zanima, ili one koji još jednom žele pročitati legendarno prepucavanje oko «naše stvari», «naše svetinje» - Rockatanskog - koje se odigralo na ljeto 2003. godine i trajalo tjednima držeći visoke tenzije u zraku našeg malog grada, dajem na uvid cijelu novinsku konverzaciju koja je završila konačnim događajem u kojem sam imao ulogu voditelja javne rasprave na «licu mjesta», a zvao se, Svi smo mi Rocky!


Zvone javlja:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


…Lopar i Vito uzvraćaju:



…a on im odgovara…



…da bi sve završilo sa…



Image Hosted by ImageShack.us





Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 23.06.2006. u 21:30 sati.