Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/feeltheritham

Marketing

Svaki početak ima i svoj kraj.......

Nedavno sam se vratila s Jaruna,sa kupanja.Bilo je zabavno,igralu smo skrivača u vodi i izmislili psiho napadzujo.Bilo je ludo sve do kraja,kada je Tea dobronamjerno napala Ivanu(mnogima poznatu kao ivi) i Ivana se rasplakalaludnut.Nekužimo zašto ali pretpostavljamo da je to zato jer dok je ona napadala Ivanu,Ivana ju je lupila po glavi,a Tea je onda rekla kako se ona stalno tuče,što mnogi koju ju poznaju,bi potvrdili.Par zanimljivosti:
Jeste li znali da::
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceKad su jako sretni, zečevi nježno trljaju kutnjacima proizvodeći zvuk sličan predenju mačke.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceTuljani grade sniježne špilje iznad rupa za disanje u ledu kako bi svoje mlade zaštitili od grabežljivaca.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceKompleksni jezik slonova u velikoj mjeri se zasniva na infrazvuku - zvuk vrlo niske, za čovjeka nečujne, frekvencije - što omogućuje odvojenim članovima obitelji da komuniciraju na daljinu.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceSvinje mašu repom kad su sretne, a majke svinje u prirodi od grančica i lišća grade postelju u kojoj rode svoju djecu...
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceVeza između kokoši i pilića počinje dan prije nego se pilić rodi iz jajeta; pilić pijuće iz jajeta a majka mu odgovara umirujućim zvukom...

Vjerovatno ste se zapitali čemu taj naslov.Sada da vam objasnim,sutra,oko podneva ćuizbrisati blog.Zašto?<
Ivana zna zašto(ona je zaslužna)burninmadburninmadburninmadRekla sam ti,a ti si spomenula samo neko ŠIRENJE(?).
I zato bih htjela zahvaliti svima koji su me radovito čitali,pogotovo BLINKICI,silWITCH,Dee Dee,dugoj jezičini i mnogim drugima.Vaše ostavljanje komentara mi je puno značilo.Naravno,napraviti ću novi blog,ali neću nikome reći kako mi se nebi dogodilo što se dogodilo ovom blogu.Ova pjesma se odnosi na sve koji su me posječivali i ostavljali komentare!
I Love You All!!kissZbogom!

Post je objavljen 23.06.2006. u 19:49 sati.