Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andyrhcp

Marketing

With a little help from my friends

E da nema moje Ivy nebi bilo moje nove pozadine!zujo Ovo sam ja inače snimila sa kamerom svoje bubnjeve, to stavila na komp i onda tu fotku malo obradila tak da nije baš čista fotka već se sam vidi nekaj u pozadini "iza magle" namcor. ovisi vam o veličini ekrana, ali ne vide se sigurno cijeli bubnjevi već samo jedan dio. Izmijenila sam još par stvarčica i sad sam ajmo reć zadovoljnarofl. Nemogu podnest to da mi je pozadina ista kao kod nekog drugog. Iako mi moja stara stalno nabija na nos da sam ja jedna normalna i sasvim obična cura koja "ima normalan život" i nema se razloga ikad ljutit il frustrirat, ja to ne kontam u potpunosti. Mislim da se ljudi ne razlikuju po tome kak se oblače il kaj slušaju već po drugim stvarima. Došla mi je stara sinoć u sobu u pol 1 jer ju je spopala želja da mi pomognelud. Ja uopće nisam nervozna kad ona nije u blizini, ali ona me vidi samo rastresenu. Počela sam se kad mi je to rekla istovremeno i plakat i smjat! Smijat zato jer ja uopće ne želim pomoć od nje & plakat jer ipak boli kad se vlastita majka ponaša prema tebi kao da si zrela za ludnicu. rolleyesJa se samo želim distancirat od nje na ono: neću ti gnjavit ak mi daš pare da se mogu maknut što dalje od tebe. Tužno? A-a! Mislim da ću joj napisat pjesmu koju ću joj dat sed jedan dan:
Ako sam ja Jerry Seinfeld
Ti si moj Kramer koji mi bez kucanja
u sobu upada i budi me iz snova;
snova kukuruznih oko podneva.

Riječi pjesme jedne
izrazit ne mogu koliko mi je
dovraga drago.
Jer ti sad čitaš riječi ove
riječi moje.
Malo pažnje što ti ju mogu poklonit
poklanjam ti ju sada.
U zamjenu za malo mira
dok ja surfajuć u ljetu uživam
kao što si i ti zaslužila.


Možda greedy mi da nešto para- pa zaslužuila sam ih! Imam 5.0! Svih 8. razreda... Kad mi da pare pem u shopping u dm. Kupit ću si nešto crno... Sinoć kad mi je došla stara u sobu već sam se plakala jer me nakon 2 i po sata stari sterao iz sobe nek se mičem s interneta. Postala sam ovisna!!! blablaDanas sam nakon podjele svjedodžbi sjela odma za komp i onda otišla po Ivy i onda smo sedile za kompom i onda sam morala u KTC i onda sam si sad sela za komp zato kaj večeras nebum mogla 100%. Imam francuski na koji moram ić za par minuta, ali prije tog ću još napisat jednu stvar koja se dogodila:
Bile smo Sjena & ja & još neka njena frendica kod mene doma u sobi i zezale smo se. Onda je došao Kukuruzni cerek kod mene doma!!! Koda smo mi tu neki best frendovi. Ušao je provirivši svoju glavu kroz vrata na način na koji to radi kad zna da kasni - ona kad mu poluduga kosa prekrije oči na način zbog kojeg sam se i zaljubila u njega. Počeli smo razgovarat... Nekaj smo se zajebavali s bubnjevima i bash smo se puuno smijali. Onda je on morao otić jer se (jebiga) žurio na vlak. A ja sam se ponudila da ga mi ispratimo, on se složio i onda... Me stara probudila! mad Fuck!!!
iiiiiiii! Vidla sam danas Kurvu u gradu!nut Zapravo je ona vidla mene i začudo me sam opozdaravila- nije mi izvadila crijeva ili tak nekaj. Sam nek proba. Ivy veli da ona nije dost pametna za to ali ko zna? Ja bi nju da se mi pošoramo mogla prebit (zapravo su mi svi savjetovali nek ju lijepo ubijem) al ja to ne želim jer ja tako ne radim! Samo da ne veli Kuruznom i sve bu ok!


Post je objavljen 23.06.2006. u 18:41 sati.