Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grungefreak

Marketing

...Just Another Brick In The Wall...

prije kojih sat i pol sam napisao iscrpan post o jučerašnjem totalnom fijasku naše reprezentacije, ali sam ga odlučio izbrisati zato što jednostavno ne vrijedi trošiti rijeći na taj događaj!! (ajde, možda ipak koja rijeć, makar nisu zaslužili)! nažalost, jučer nas je opet upropastio taj naš hrvatski mentalitet, koji na je sjebao i na SP 2002 i EP 2004, mislim, mi Hrvati smo toliko samouvjereni, mislimo da možemo sve napraviti i sve pobijediti, toliko hvale te nogometaše, da bi oni jućer napravili ono što su napravili...sinoć nije bilo nikakvog timskog igranja, svaki je igrao za sebe i stvarno nemogu vjerovati da smo tako nisko pali....ma zaboli me kurac za naš nogomet, SP u Njemačkoj ću gledati sam zbog Ghane, svaka im čast na izborenom ulasku u osminu finala!! Cico, u njih se ugledaj!!!

...i da, htio sam spomenuti da su u subotu moja draga i moj buraz slavili zajedno rođendan u našoj kleti i mogu reći da je bilo PREjebeno, stvarno smo se super proveli!!! ajmo, svi im poželite sretan rođendan (Biba 17/Dario 15)!!!!!!!!


ok...u utorak, 27.06., u Močvaru dolaze Deftonesi, kartu imam već mjesec dana, i jedva čekam taj koncert!! malo mi je bed, NITKO od mojih frendova nejde, a nisam vidio ni na jednom blogu da još netko ide?! jel ide tko od vas? a ništa, ići ću makar sam, nema šanse da propustim njihov nastup!

...evo još malo o koncertu (kopirano):
Još samo nekoliko dana (27. lipnja) nas dijeli od posjeta jednog od najprominentnijih bendova unazad desetak godina. Još do prije nekoliko mjeseci nitko nije vjerovao glasinama da upravo Deftones dolaze na Močvarino veliko dvorište održati prvi koncert ikada u Hrvatskoj. Budući da vas sve sigurno zanimaju i poneki detalji što nas tamo očekuje, eto vam par informacija.

Vjerojatno najinteresantnija i najveselija vijest jest da su Deftones potvrdili dvosatni nastup u Zagrebu. Uz to, bitno je napomenuti da tom spektaklu se neće nametnuti niti jedna predgrupa, tako da će na pozornicu stupiti isključivo Deftones.

Vrata koncertnog prostora se otvaraju već u 18h kako bi se u miru svi posjetitelji stigli okupiti prije koncerta koji počinje točno u 20.30h! Budući da koncert mora završiti najkasnije u 23h radi posebnih pravila u vezi koncerata na otvorenom, kasniji početak nastupa nije moguć, tako da pazite da stignete na prve taktove.

No, ono što će zasigurno razveseliti brojne fanove jest vijest da kruže informacije da Deftones svojim vjernim fanovima na određenim koncertima svira kompletan album "Adrenaline".

U Zagreb dolaze zajedno sa svojom opremom što je bez sumnje garancija za fantastičan doživljaj. Preostalo vam je samo da još kupite ualznicu ukoliko još niste i brojite dane kada ćete napokon vidjeti svojim očima China Morena, Abe Cunninghama, Stephena Carpentera i Chi Chenga.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 160 kuna (na dan koncerta 190 kuna) i možete ih nabaviti na ovim prodajnim mjestima:
Zagreb: Planet Music, Ilica 37; Kovač & Millennium, Masarykova 14; Mama, Preradovićeva 18; Plug & Play, Savska 9; Močvara, Trnjanski nasip bb; Što čitaš/Superheroes, Preradovićeva 34
Rijeka: Dallas Music Shop, Splitska 2a
Split: Dallas Music Shop, Narodni Trg 14
Čakovec: Dallas Music Shop, Trg Kralja Tomislava 7
Osijek: CD Shop Glazba, Trg Ante Starčevića bb, Pothodnik
Pula: Dallas Music Shop, Fontička 3


Free Image Hosting at www.ImageShack.us



deftones - Be Quiet And Drive (Far Away)

...imao sam 3 spota u glavi, Digital Bath, Change (in the house of flies) i ovaj,stvarno se nisam mogao odluciti, ali mi je ova pjesma super, makar je spot malo glup, video za Digital Bath je bolji...ustvari, pogledajte sami pa procijenite....na ovom linku mozete pogledati spot za Digital Bath....




...i još nešto malo o novom albumu Audioslavea (također kopirano):

Početkom rujna Audioslave objavit će novi album "Revelations", i prema riječima Tom Morella zvučat će kao da 'Led Zeppelin spojite s Earth, Wind i Fire'. Album je producirao Brendan O'Brien, za najavni singl odabrana je "Original Fire".

Audioslave su poznati kao veliki politički aktivisti, a pjesmu "Wide Awake", koja se također nalazi na albumu, a govori o stradanju nakon urgana Katrina, Morello je opisao kao 'vjerojatno najpolitičkiju pjesmu benda dosad'.

Popis pjesama:
Revelations
One And The Same
Sound Of A Gun
Until We Fall
Original Fire
Broken City
Somedays
Shape Of Things To Come
Jewel Of The Summertime
Wide Awake
Nothing Left To Say But Goodbye
Moth


za kraj, jedan tekstić...pozdrav

the Fight Song

Nothing suffocates you more than
The passing of everyday human events
Isolation is the oxygen mask you make
Your children breath in to survive

I'm not a slave to a god
That doesn't exist
I'm not a slave to a world
That doesn't give a shit

And when we were good
You just closed your eyes
So when we are bad
We'll scar your minds

Fight x8

You'll never grow up to be a big -
Rock - star - celebrated - victim - of - your - fame
They'll just cut our wrists like
Cheap coupons and say that death
Was on sale today

And when we were good
You just closed your eyes
So when we are bad
We'll scar your minds

But I'm not a slave to a god
That doesn't exist
But I'm not a slave to a world
That doesn't give a shit

The death of one is a tragedy x3
But the death of millions is just a statistic

I'm not a slave to a god
That doesn't exist
I'm not a slave to a world
That doesn't give a shit

I'm not a slave to a god
That doesn't exist
I'm not a slave to a world
That doesn't give a shit

Fight


Post je objavljen 23.06.2006. u 18:51 sati.