Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

...Nažalost nema dalje...

Evo ...i da ja napišem post..nažalost nismo prošli dalje..i jako mi je žao.al šta se sad može,bilo pa prošlo ,iako mislim da to nije bila igra kakvu Hrvatska igra...al dobro..kao što svi kažu bit će bolje...
Pošto mi se ne da pisati kopirala sam s neta neki dio teksta...pa..u nastavku prvenstva definitivno navijam za Nizozemsku...lool..aje..pozz



Šok i tuga na licima. Hrvatskim igračima je najviše žao jer su razočarali navijače. Teško su pronalazili riječi, krive sportsku (ne)sreću. A neki su vrlo oštri i u kritikama.


Niti na trećem uzastopnom velikom natjecanju hrvatska reprezentacija nije preskočila prvi krug. Nakon mundijalskog posrtaja u Japanu i Južnoj Koreji, te europskog u Portugalu, Vatreni su zapeli u skupini i na World Cupu u Njemačkoj.

Nakon dramatičnog ogleda protiv Australije, igračima nije bilo previše do razgovora. Josip Šimunić, Dado Pršo i Stjepan Tomas samo su prošli pored hrvatskih novinara, dok su ostali teško pronalazili riječi.

"Tužan sam i razočaran. Svi su vidjeli gdje nije funkcioniralo. Onaj tko razumije znat će o čemu govorim", rekao je britki Niko Kovač koji se nije libio dodati još neke opaske:

"Sada treba u miru analizirati dobre, ali i loše strane kojih je bilo više jer smo ispali. Ne smije se dogoditi da u ključnoj utakmici dvaput vodimo i da se dvaput nepotrebno povučemo", zaključio je hrvatski kapetan.

Stipe Pletikosa smatra da je ova reprezentacija zaslužila prolazak u drugi krug.

"Zaslužili smo više, no dali smo sve od sebe. Nažalost, ovoga puta to nije bilo dovoljno", rekao je hrvatski vratar koji se u susretu sa Socceroosima istaknuo s nekoliko vrlo dobrih obrana.

Tragičar utakmice protiv Japana Darijo Srna sjajnim se pogotkom u drugoj minuti iskupio za promašeni jedanaesterac, ali niti to nije bilo dovoljno za osminu finala.

"Žao mi je što smo razočarali naše sjajne navijače. Svi smo tužni jer smo zaslužili mjesto u drugom krugu. No, nismo imali sportske sreće", smatra Srna, dok je Niko Kranjčar dodao da će u idućih nekoliko mjeseci sasvim sigurno teško spavati.

Image Hosted by ImageShack.us

"Život ide dalje, no teško je preboliti ovakva razočarenja", izjavio je Niko, dodavši kako nema nikakvih izgleda da karijeru nastavi u Hrvatskoj. U samoj završnici utakmice Igor Tudor je pri rezultatu 2:2 imao sjajnu priliku, no loše je reagirao.

"Bili smo vrlo blizu, tek sitnice su nas dijelili od plasmana u osminu finala. Teško je sada govoriti nakon ovog šoka", zaključio je Tudor.

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 23.06.2006. u 10:55 sati.