Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

FAli mi naslov... =/

Prošli post mi je bio nakon tekme, ovaj isto... slijedećeg nema?! Odlučujuća tekma, neka navijačka euforija se "osjetila u zraku" cijeli dan... trebala s curama na kennedyev, no kako ja naravno nisam stigla doć prije 15 do 9 (postajala sam još veća plavuša =)))) one su otišle u Klinček... da tamo... baš i nisam bila oduševljena, al ajde, pojavila se, jebeno zabavila, iživcirala i na kraju otišla doma komentirajući sa "nogometnim znalcima" tko je kriv za što.. i ne želim se pravit pametna, jedino što ću reć je da je po mom mišljenju najveća pogreška vraćanje u obranu nakon Srninog gola, jer mi Hrvati hvala Bogu, nikad nismo znali igrat tu jebenu obranu.. Ruke u zraku uopće nije potrebno spominjat... i naravno, al´ smo mi ljudi bahati... al eto barem smo zbog toga otišli u velikom stilu -preko crvenog tepiha... ups.. crvenih kartona htjedoh reći..
Ah, jebiga... šta je -tu je... možda se pokažemo na Europskom.. mooožda... =)
Ljepša strana utakmice bili su komentari osoba koji bili na istom mjestu, naravno snimke našeg Cice Kranjčara te onaj lijepi osjećaj dok smo čak i mislili da ćemo pobijediti priznajem, bili su bolji, ali budući da je 7 Hrvata u njihovoj reprezentaciji -nema do Hrvata =)))
Voooooolim Hrvatsku..... i narodnjake =))))) bwhahahahahahhh =)

Lijepo idu ovi praznici, ne ljenčarim, čak i radim nešto (aha, aha =)) -mama, kad ono plaću dobivam?? Bwhahahhahahhh... ostatak vremena "trošim" na Moniku (Mon, znaš da je zajebancija, al kad sam te spomenula, sjetila sam se tvoje stvari -Troši me ove... =)))))))))) i ostale ljude uz koje se mogu potpuno opustit =) Osim što su me jučer navodile na cigarete, jooooj, ali neee... već dva mjeseca =) ponosna sam na sebe, iako, iskreno i nije bio neki problem jer nikad nisam bila "ovisnica" o tome... (pod navodnicima je jer mislim da se o cigaretama ne može bit ovisan , to je samo izlika =)))
Dosta vremena smo počele provodit u Maksimiru, jer dok je škola trajala nekako sam uvijek završavala negdje drugdje, a stvarno je gušt navečer šetat tamo... čak je Monika u srijedu naletila na žabu =)))))) možda bi se da ju je poljubila pretvorila u Šot... ne smijem, ubit će me =))))


(evo, ovo je za moju Tihanu, da se uživi malo, jer, mala moja, u subotu se nosi taj cd kod tebe, nema stranih =)))))) prve dvije su malo laganije al ovo sve ostalo je.... =) ma vidjet ćeš =)

"Nisam vidio da gubim te polako, i da je kraj, da više ne ide...
Ti si dala sve i voljela me jako, a nisam znao ni da te nasmijem...
Ti si prestala da budeš moje platno na kojem mogu da slikam cijeli svijet...
Moje mane si pretvarala u zlato, a lagao sam da mogu bez tebe...
Ti odlaziš i nema više vremena, jer on je tu, i daje sve što nisam ja...
kad oproštiš, sjeti me se ponekad, više te ništa ne tražim, samo jednom reci mi...
Reci mi da bi opet bila ona ista... ti.. moja i nasmijana, da te vrijeme vrati,
i da te opet pogledam, onako kako znam, da bi poželjela isto što i nekada,
isto što i ja sada, kad te više nema.."

"-(lik) Blizina je ime na usnama, kad tela ne mogu bliže, i slike u moji rukama kada me sjećanje stiže... blizina je kad nisi tu, a živiš u meni, i lice ti ne vidim al srcem zemlju okreni...
- (ženska) Na kraju svijeta negde daleko na vetru gori još moja sveća, samo za mene pali je netko tko me voli, tko me se seća... Daleko negde, tamo daleko i moja zvezda sija u nizu, tamo mi je ostao netko da mi bude zavek blizu..
- (lik) Blizina je kad nekog izgubiš, a duše se pronađu same, i sjaj u mojim očima kad mi spustiš glavu na rame... blizina je kad nisi tu, a živiš u meni, i lice ti ne vidim al srcem zemlju okreni..."

"Od glave, glave do pete, za petak uvečer se spremaš, u pare, u život, se kladim ništa ispod nemaš... divota -na tebi sve, lepota -ne znam šta bih te, sramota -nije me....
Vidi ti se, vidi, vidi se sve, što te mama pušta samo među vukove, vidi se i meni, vidi mi se, vidi se koliko su mi oči velike, vidi ti se, vidi, vidi se to da bi htela ove noći da smo zajedno, vidi se i meni vidi se to, zato dođi da ti kažem nešto nasamo.."

"Opet je ludost bila uz mene, u punom sjaju svom... tamo gde nekad s tobom bio sam, evo me opet -al noćas sa njom... lome me, lome, lome me, da slome, sećanja, lome me... malo mi fali da shvatim kolko još volim te... cveće za nju kupujem, al mislim na tebe, varno je to -priznajem, al šta ću tako je...
Opet bih tamo, da s tobom nasamo osetim dodir tvoj -na tren... tamo gde nekad s tobom bio sam, evo me opet -al noćas sam njen... lome me......"

"Dlanovi se moji zbog tebe znoje, lice ko u curice menja boje, znam da bili bismo dobar par -posvuda bi pravili dar-mar.. čekao sam dugo, predugo, za tebe pravu priču spremao, od čekanja malo zadremao i satima ispao.. sad mi krivo, sad mi krivo što ti prići nisam smeo, što sam se od tebe skrivo, sad mi krivo... sad mi krivo, sad mi krivo, što ti prići nisam smeo, što sam se od tebe skrivo, sad mi krivo...
Ide mi na živac taj s tobom što je, ma idete mi na k**** oboje, dovoljno je da te pogledam, da celu noć o tebi razmišljam..."

Ne da mi se više... odoh.... =))))))))



Post je objavljen 23.06.2006. u 10:34 sati.