Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/josac11

Marketing

malo nešto o avril

10 stvari koje morate znati o Avril Lavigne

1.Avril je kao mala pjevala u zboru
2."Otkrivena" je na natjecanju talenata
3.Nikada nije isla na satove pjevanja
4.Dijeli svoje spisateljske sposobnosti sa prijateljima,napisala je mnogo pjesama a jedna od njih je i "Breakaway" sa drugog albuma Kelly Clarkson.
5.Hollywood je stalno trazi,snimila je uvodnu pjesmu za "SpongebobSquearepants" crtic,a i sama krece u glumacke vode...
6.Stvarno je "Sk8er girl", pocela je skejtati sa 14 godina
7.Avril ima astmu
8.Uskoro ce postati gospoda Whibley
9.Nikada nije pjevala na playback (ni nece)
10.Na novom albumu,kako sama kaze,bit ce vise njenog pisanja pjesmi

Avril Lavigne: Sedamnaestogodišnja Kanađanka misli da se jako razlikuje od Britney i da je znatno više cool ako nosi široke hlače, tenisice, crni lak na noktima i jako ispeglanu kosu,...
Ne želim niti pjevati tuđe pjesme ili pozirati u uskoj odjeći." Čini se da su joj tinejdžeri povjerovali jer se njen hit "Complicated" vrti na MTV-ju jednako često kao i novi spot iskusne Britney, "Boys". A da bude potpuno sigurna da su svi shvatili njen imidž loše djevojke, još će se pobrinuti da se u Rolling Stoneu pojavi ova rečenica: "Da, istina je, jučer sam se baš triput potukla." Album "Let's Go" već ruši rekorde prodanosti...

NEŠTO O AVRIL
Avril Lavigne rođena je 1985. godine u New Yorku. Trenutno je jedna od najmlađih slavnih ličnosti u Americi. Ova (može se reći) tinejdžerka svoju slavu je stekla sa nekoliko hitova, opčinivši svijet svojom neiscrpnom energijom i talentom.
Image and video hosting by TinyPic
Njeni poznanici govore da je pijevala "uvijek i svuda" - na ulici, u crkvi, u kući... Jedino "ozbiljno" iskustvo u pijevanju imala je u crkvenom zboru. Sve pjesme na albumu pisala je sama, kao i glazbu za njih. Album je spremala od svoje 16. godine, a izašao je kada je imala 17 godina, pod nazivom "Let Go".

Dvije pjesme sa ovog albuma postale su svijetski hitovi u veoma kratkom roku. Najprije je to bila pjesma "Anything But Ordinary", da bi hit "Complicated" njen prvi album učinio najvećim u 2002. godini. Album je prodan u preko četiri milijuna primjeraka, što je više nego odlično!
Image and video hosting by TinyPic
Kao što su i svi oko nje vjerovali, jedva je dočekala turneju po Americi. Ona i njen "Skater-punk Band of Rocker Boys", grupa sastavljena uglavnom od njenih najboljih prijatelja, bili su dočekivani i ispraćeni burom aplauza u svim državama Amerike.

Za razliku od kolegice Britney Spears, nije postala idol samo tinejdžerkama i tinejdžerima - njenu glazbu slušaju i malo stariji obožavatelji. Iako živi u New Yorku, kako sama kaže, gotovo nikada nije tamo, jer neprestano negdje putuje.
Image and video hosting by TinyPic

Name: Avril Ramona Lavigne
D.O.B: 27th September 1984.
Shoe Size: 7 (38)
Height: 5'3" (158 cm)
Starsign : Libra (vaga)
Home Town: Napanee, Ontario, Canada
Eye colour: Blue
Hair: Ginger/Brown/Blond
Pets: Sam, mini schnauzer
Instruments : Guitar,Piano
Colours: Red and Black
Bands: Blink 182, Goo Goo Dolls, Sum 41, System of a Down...
Favorite food: Pizza (Avril je vegetarijanka )
Pizza topping: Olives
Song on "Let go": Losing Grip
Song on "Under My Skin": Together
Sister: Michelle - 14
Brother: Matt - 19
Mum: Judy
Dad: John




Avril o albumu "Under My Skin"
"Većina stvari na albumu su određeni osjećaji kroz koje sam prošla ili moji osjećaji u prošlim propalim vezama" rekla je teen rockerica Avril Lavigne. Novi, još neimenovani album izlazi 25. svibnja, a umjesto producenta Matrixa tu je spisateljsko-producentski dvojac Don Gilmore i Marvelous 3's Butch Walker, koji će se pobrinuti o novom mračnijem zvuku Avrilinog uradka.
O novim pjesmama Avril kaže: "Pišem muziku koju volim. Slušam rock muziku,ali volim i pop pjesme, svih ih vole." Prvi singl će biti pjesma "Don't Tell Me", koja podsjeća na njen hit "Complicated" s prvijenca "Let Go", dok na pjesmi "Nobody's Home" gostuje bivši gitarist Evanescencea, Ben Moody, a na pjesmi "Take Me Away" svoje je riječi 'ubacio' i Evan Taubenfeld, gitarist njenog benda.



Post je objavljen 23.06.2006. u 10:13 sati.