Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/romanticnadusa

Marketing

Pomirba, shoping, kupanje,poruke.... + update

Aloha svima!!!! Ne znam kako vi, al ja iman osjecaj da je ponediljak. Ono, jucer se nije radilo,pa mi nekako sve se poremetilo. Al zato kad se sitim da se opet sad dva dana ne radi, gust samo takav. Jos veci je gust sama pomisao da sam sutra na svadbi!! Kako cu se samo naplesat, to je divota jedna!!!

E, da se ja sad vratim na onaj prosli post. Znate kako sam se naljutila na njega. CIli utorak nisam ga uopce tila zvat. Kad bi on mene nazva (a zva me jedno deset puta taj dan) ja bi bila ljuta, drska i strogo poslovna. A opet, mene je zivciralo kad bi me nazva i reka mi jesam li jos ljuta??? Tada bi mi tlak skocija pa bi ga jos dodatno poslala k vragu. U utorak dodjem doma s posla, kad zove on mene, pita sta radim, jesam li se umorila,i sta cu radit. Rekoh idem u grad!! Pita on: Mogu li s tobom??? Ja, jos uvik ljuta, bijesna odgovorim: Ne tribas mi!!!!! eek Nije moga virovat sta san mu to rekla, pa je samo onako polutuzno i placno reka: Dobro! Poklopila sam slusalicu i otisla u grad s mamom traziti sebi robu za vjencanje!!! Necu ni govorit da san jadnu zenu ispizdila, vukla je tamo vamo, nista mi se ne svidja i sve je ocajno!!! Nakon toga sam svratila kod rodjaka jer je tamo bija nas prijatelj sta se sutra zeni. Malo smo se zezali, pricali... i tako kako to vec ide jeli??? Onda me On nazva!!! Pita me sta se ne javljam cili dan, a ja ni pet ni sest: Sta cu ti se javljat kad znam da ces ti mene zvat!!!! Jel tako ili nije??? Rekla san mu da sam imala posla i nisan se javljala i sta sad???? Opet je bija cili koma, i kaze mi dobro onda, lipo spavaj!!! Da bi mi nakon toga posla poruku: Hvala ti, lipo spavaj laku noc!!! Procitam poruku i odgovorim: Hvala tebi!!!! wink A sta si ti mislija, da cu ti ja ostat bez odgovora!! E pa nisan ja vise ona stara,koja bi se topila na svaku tvoju ric. Zajebi to!!!!

Prodje tako i taj utorak, u sridu lipo san dosla na posal i zivcanila jer jos uvik nisam imala ni robu ni cipele za sutrasnji pir. Kad oko podne, evo njega u ured. Smracilo mi se sekundarno!!! Sija je, sidim ja za svojim stolo, ono ima slike nema tona!!!!! lud Pitam se ko koga ovdi *ebe??? Nista ja, sutim ka zalivena,nisu moji posli!!! Onda on meni da sta se ja u utorak cili dan nisan tila javit, da sta je meni, da je li on zasluzija to bla bla bla zijev??? Nisam uopce tila s njim raspravljat, jerbo je sefica bila tu, pa di cu se sad svadjat isprid nje!! Uglavnom, pitala ja nju ocemo li ranije zatvorit i posla doma. On me vozija doma. Najprije me uvatija grlit i oce me pojubit kad smo sili u auto, a ja okricem glavu i micem ga od sebe. Kad smo dosli isprid kuce, kazem mu Hvala i odem iz auta. On vice za mnom, da kakav je to pozdrav??? Ja se vratim do njega, i kazem: Lipi!!!!
okrenem se i odem u kucu. Lipo se raspakirala kad evo ga zvoni na vrata. ULetija je u kucu ka furija!!! Da kako sam ga to pozdravila, da se tako pozdravlja prijatelja a ne momka, da sta mi je, zasto se tako ponasam!! E onda sam popizdila, pas mater, kretenu kako zelis da se ponasam, kad ti u ponedijak dodjes i budes s rodjakom!!! A on, pa nismo nigdi bancili, nisam isa u kafic, nisan nista lose radija.... bla bla... rekla sam mu, ma da si bija u sobi s rodjakom meni ne bi bilo pravo jerbo nisi bija sa mnom!!! I onda povuci potegni.. pa ti si mogla doc kod mene pa bit sa mnom, a ja sta cu dolazit kad si reka da si umoran...i tako jedno po ure, ja tupim po svom on po svom!!!! Lipo san mu rekla: Takvo ponasanje, necu trpit, niti je to ponasanje dolicno jednom momku i curi!! Zajebi to!! Ponasala sam se odvratno prema tebi jer si to zasluzija!!! Kad on kaze: Jesam li ja radi jebenog ponediljka sad zasluzija da se mi ostalih 7 dana ne vidimo??? Jesi, zasluzija si!!! On pogne glavu.. ja likujem!!!!!smijeh Ti ces mene zajebavat, mogu ja prezivit i da te ne vidim svih 7 dana, kazem mu!!! Njemu nije nikako bilo pravo sta govorim. Onda opet mu kazen, neces mi to radit, cisto da znas. Dosta je meni tvojih pizdarija koje se ponavljaju, a meni to ne triba!!! Kad dodjes s broda ima da budes s menom, i nikim vise!!!! I to ti mora bit jasno!!! Kad vidis njega, u jednom momentu: Oprosti, imas pravo, zajeba san!!! UUUUUUUUUUUUUUU tlak mi opet na ijadu!!! Kazen ja njemu: ti mene najprije ubijes, pa mi onda kazes skuzaj nisan tija!! To me zivcira i ne podnosim to!!!! Pun q-.. mi je tih sranja!!!!
On onda opet kao izvini....bla bla bla.... uglavnom da ne duljin.... prizna je da je falija i reka da nece vise!!! ZIvo me zanima do kada ce trajat to necu vise!!!!! A moji zivci su pri kraju, tako da ne mogu bit sto posto sigurna i rec sta ce onda bit..... zujo

Eto, ka pomirili smo se.... i onda sam ga potirala doma jer sam imala posla!!! Popodne sam opet isla u grad, i to sam odlucila da on ide sa mnom. A znate zene kad idu kupovat, e ne valja mi ovo, ne valja mi ono, ovo siroko, ovo ruzno, ovo usko...bla bla... ispizdila sam ga ono do bola!!! od 5 sati do 8,30 smo mi zujali po gradu, ulazili u ducane, ja isprobavala kombinacije i kombinacije... samo takve.... svasta nesto.... a on bi samo glasno uzdisa.... i na kraju san na jedvite jade pronasla sebi krasnu suknjicu, crnu, i gore sam kupila majicu, onako ruzicaste boje..i naravno stikle!!!!! myspace Kako bi to bilo da ne kupim stikle, el tako???? A bas su mi lipe!!! Usla san u prvi ducan, vidila ih, probala i samo rekla uziman!!!! Predivne su.. Kako cu samo lipo izgledat sutra joj meni... Nije da se hvalin, al ono... kad se covik potrudi, lipo obuce, nasminka.. njami... a onda cu zavodit sve u sesnaest do devetnaest!!!! Cak je on kad smo to bili u gradu pita: A jel ja idem s tobom na pir ili ne??? Rekla sam da cu razmislit i da ce ic ako zasluzi!!!! hihihihihi przim ga laganini.... Pa san mu posli rekla da moze ic al samo ako se lipo obuce!!!!

Navecer smo tribali ic sa kumovima na veceru, al su oni zajebali pa nismo isli na kraju!!! Al san zato isla kumi pokazat svoje stikle. Uglavnom kad smo isli ca od njih, vidim na mobu poruka. Z. mi se javija... posla mi sms.... kao di sam , sta sam, jesam ziva, jel se kupam, da za 15 dana dolazi doma i da ce mi doc na kavu. Procitala sam i odgovorila...Onda je on opet u cetvrtak ujutro posla sms...i ja odgovorila opet i sve poruke sacuvala u mobu. S Dragim sam se dogovorila ici na plazu, pa smo onako ko penzici isli se kupat od 8-11!!! Al bas je bilo lipo na plazi!!! Kako san tila da popijemo kapucino u kaficu, rekla sam mu da ode do auta i donese lovu. Samo smo rucnike nosili na plazu, a sve stvari ostavili u auto, kao i ja svoj mobitel. Zaadrza se poprilicno dugo u autu, i kad se vratija ima je neki tupi izgled, bolan izraz lica, nekako je cili bija cudan. skuzila san sta je. Vidija je moj mobitel i cita mi je poruke!! Uvjerena sam u to ono totalka!!! Pitam ga sta mu je, on da nije nista. I tako nekoliko puta!!! Bija je mislima apsolutno odsutan!!!! A ja sam znala u cemu je stos i gustala sam, u glavi sam mislila: Eto ti sad, zaminili smo malo mista, sad meni neko pise poruke i tepa mi u njima, a ja odgovaram, pa sad vidi kako je to!!!! NIje nista reka, popodne smo se opet spustili do plaze....kupali se , suncali..sta rec, more je divota jedna... cilo vrime san se trackala sa onim losionima faktor 30 samo da ne izgorim.... nebi mi to sad tribalo, da na piru izgledam ko pecena kokos, a on je cilo vrime vika: Cehinjo moja! Kad sam cila bijela ko sir!!! Gospodske puti san!!! smijeh Posli mora, smo isli na veceru.. satrali smo jumbo pizzu!!! savrsena je bila!!!! I nakon nje isli doma, jer sam bila satravena od mora. Bas me nekako iscrpilo....

Sad iden zvat pedikerski salon, moran se ustekat da mi srede pete i noktice jer mi noga mora bit savrsena u onoj lipoj stikli.
Svitu moj, nemojte mi se ukuvat, odmorite se za vikend...ja cu gustat za sve vas!!!! Adio do ponediljka!!!mahwavemah


10:07 Update

Zove me maloprije i odma me napa da zasto mu se ne javljam cilo jutro (cilo jutro, hahaha a dan tek pocea).... i kaze mi kako nije dobro spava, da je sanja neke ruzne stvari..pitam ga sta...ka da mi nece rec jer ne zeli o tome pricat.... i nekako ga natentan.... i kaze da je sanja da sam ga ostavila i da san nasla drugoga....smijeh to mi je bilo dovoljno!!! Vidija je jucer poruke!!!!!



Post je objavljen 23.06.2006. u 08:26 sati.