Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ogromnosmece

Marketing

A post .....

Nemam vam brate ništa pametno reć osim da sam grozno probija nakon svega šta sam se potrudija .. nisam uspija proć prokletu godinu , ispizdija , popizdija .... počupa , razbija sve bi napravija al neće pa neće as zadnji predmet bum peniću padaš ... zakon .. izaša ostavija rupu u zidu za uspomenu i adio.
Ajde ko tejebe jebi mrtvu mater ... i šta cili nervozan odma se potučem sa šoferom ... primim jednu lipu šaku al sam ga slomija .... .. i otiša doma nanoge odnosno do Duje u gradu i zapalija trubu jel ono .. da je nisam zapalija bog zna šta bi bilo i cili upušen na Mertojak .... mater me zvala ja joj reka opija se i tako lipo ono i onda nisam ima pojma di ću ić vanka u ovaj ponediljak pa sam otiša do Žnjana popit dici koja će sad u prvo srednje piće i šta .... OPET SAM SE OPIJA ... otiša doma i upušen i sretan ha .. šta se može i onda utorak a štaš amo se opit ... i tako opet se ja opija i uglvnom zate šta nemoš virovat u sridu sam se opet bija OPIJA !!!!
A danas sam gleda utakmicu .... ma zamisli al tako sam izgubija živce da je bilo bolje da sam PIJA !!!
Al nemoj te vi mislit da sam ja tu poste neki alkoholičar nego ono onako puklo me malo ... pije se početak lita ...

Jooooo a i sitija sam vam se reć kako na oproštajnoj osmašima (dici) je doša Jure Rus (pazi velikim slovima jer je on jedan od opasnijih u gradu lol) i počeja ih tuć tirat ća ma bože sačuvaj ... šta da vam pričam još dobro sam uvatija volje i za ovo aj pa kad se sitim ponovo


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 23.06.2006. u 00:24 sati.