Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idemousparuge

Marketing

Sad i u bolnici pljackaju!!!!

fucking money

Jebem ja ovu glupu korumpiranu državu! I ovo nase glupo sjebano zdravstvo!
A najvise od svega jebem ja NOVAC!!!! Mislim stvarno ono katastrofa na sta smo spali!
Uglavnom, da puno ne kruzim.
Bit punoljetan je jebeno glupo i potpuno nepotrebno. Isla ja tako jedan dan na ultrazvuk.
I dodem u bolnicu i naravno ko uvijek prvo se moram javit na salter. Cekam na salteru 100 godina dok jedna od 4 glupe sestre napokon odluci doc nakon prepricavanja novih traceva svojim kolegicama i pita me sta trebam. Ja joj kazem da sam narucena za ultrazvuk u 13.30 a ona: «se moraTE upisati ili STE naruceni?» pa jebote sam ti upravo rekla da sam narucena u 13.30!!! i tako ja ponovim da sam narucena za danas, a ona nesto prcka po kompjuteru i odjednom me pita: «Vi ste punoljetni?» Aaaaaaaaaaa!!!! Da, picko jedna glupa! Sta ne vidis na tom svom glupom monitoru!?! I tako joj odgovorim da jesam, misleci si nazalost.
I onda ona mene ljepo obavijesti: «zdravstvena iskaznica vam je istekla. Morate napraviti novu jer ova vise ne vrijedi, vrijedi samo do 18e god. pa vas nigdje nece primati. Sta prije otidite u zdravstvo ili u roditeljevu firmu po novu zdravstenu.» Dobrooooooooo!!!!!!!!! I koji mi se kurac obracas sa VI?! Jebemu mater imam ja 18 ili 60 god?!
I onda vrhunac svih vrhunaca, dopali ona meni, onako simpaticno nasmijane face: «a sad cu vas molit 15kn i 50lp participacije, ako imate kod sebe.» STA?! Koja fucking participacija?! Jebo ti ja participaciju! Sta upoce znaci ta glupa rijec?!?
Izvadim joj ja sva nadrkana dvije po 10 i nabijem na onaj salter a ona me se jos usudit pitat da li imam 50lp jer mi nema za vratit!!!!! Ne, nemam! I tako mi je «jadna» teta salterica morala vratit 5kn umjesto 4 i 50 nakon sta me opljackala za 15 picka joj se zgadila!
I sad nek mi neko dode rec da je dobro bit punoljetan! Ma kurac! Mogu me strpat u zatvor za svako sranje koje napravim jebote! I jos me i doktori pljackaju!
Kakvo je ovo sranje od drzave?! Jos mislimo i u EU?! Pa ja cu na cesti zivjet ako upadnemo u EU! Svirat cu ona 2-3 brizna akorda sta znam da bi prezivjela!
Jebes ti ovaj svijet i NOVAC!
Tolko o tome. Pisite sta cete. I.....blago vama ne jos punoljetnima! Uzivajte dok mozete i.....radite kazin!!!

p.s.: u subotu su ANTITODORI u uljaniku!!!!!!!! Jedva cekam!!!!!!!
Ajde bok.

by: anorexia


Post je objavljen 22.06.2006. u 20:56 sati.