Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Budi popularan i rodi :-))

Hodajući po gradu sretnem različite ljude,poznanike i prijatelje.
I tako svako toliko vidim pokoju mladu djevojku sa djetetom.
Zanimljivo mi je u tome svemu što sve djevojke koje sam vidjela sa djetetom,koje su rodile kao mlade cure,sve su bile na isti kalup.
Viđam te poznanice i prisjećam se da su one zapravo kao cure bile prave «face» (po tadašnjem shvaćanju faca)To su vam dakle one koje su bile zgodne,zabavne,družile se sa starijima i poznavale mnogo ljudi-to su nekada bile face (kako kome,no recimo sada tako).
I upravo su te cure zatrudnile tako mlade,sa 15,16,17 godina.
Ima cura koje nisu bile popularne pa su zatrudnile,ali većinom se radi o tim popularnim curama (ovo govorim prema vlastitim zapažanjima)
I onda naravno,svi znaju da je cura ostala trudna,budući da je bila poznata među mladima(reći ću djecom)
Hm možda i nije toliko loše biti povučena curica....Tko zna gdje bi sada bila da sam bila neka extra popularna.Ne želim sada reći da ako je netko popularan da će loše završiti.Ali popularnost u osnovnoj školi se temelji na glupostima.Kada bi popularan bio onaj tko je najpametniji,najbezbrižniji i najiskreniji,tada popularnost ne bi bila opasna.

Image Hosted by ImageShack.us

Ali jedno moram reći.
Većina njih koje su zatrudnile su i rodile(opet prema vlastitim zapažanjima u svojoj okolini),a to ih je dijete tako promijenilo na bolje,do neprepoznatljivosti.
Te cure često znaju biti i bahate i izrugivati se drugima i osjećati se superiorno.A ovako nešto ih spusti na zemlju i učini puno boljim osobama (uvijek ima iznimaka),ozbiljnijima i odgovornijima i iskrenijima.Čini se da je dijete zaista dar i da mijenja čovjeka.

Moram čestitati tim curama kako se dobro nose s tim i kako vole tu djecu.
Jedna je cura rodila sa 13.god,odrekla se cijelog društva (a pretpostavljate da je bila popularna),izlazaka (a bila je prava partijanerica) i svega ostalog radi svog sina. Da ih samo vidite zajedno.Sin joj sada ima već nekih 5,6 godina.Ona ga tako voli,tako se lijepo odnosi prema njemu i brine o njemu....ma krasno ih je vidjeti.A opet je vratila svoj život,izlazi svako toliko,samo s malo drukčijim društvom i sretna je.Bila je među prvom u tom «trendu» mladih mama ( u mom gradu) i možete misliti kako su svi brujali o tome i kako joj je bilo teško.
Ali nije se obazirala na svakakve komentare.Ljudi znaju zaista biti zlobni.Svašta sam čula od ljudi,kako su je okrutno osuđivali.Ali ja sam uvijek srala tim ljudima i govorila im da joj moraju čestitati.Jer svatko pogriješi.Ali njen način na koji se ponijela je za diviti se i za čestitanje,a ne osudu.Bila je veoma hrabra.90 % onih koji su srali po njoj bi u njenoj situaciji izgubili glavu.

Za te cure koje su zatrudnile kao i za one kojime će zatrudniti uvijek postoji jedna mogućnost:abortus.
Rasprave o toj temi mogu se razvući u nedogled stoga ću ja iznesti samo svoje mišljenje.
Ja abortus ne bih napravila da mi se tako nešto dogodi.
Jebiga što je tu je!Ako je moglo toliko drugih cura dok su bile još i mlađe od mene,zašto ne bih mogla i ja.A mislim da me dijete može samo usrećiti,nikako suprotno.
Uostalom gledala sam slike tih fetusa.Pa tu se već vide noge,ruke,oblik glave...strašno!(Slika ima na netu koliko vam srce želi,ja neću ovdje stvati jer su grozne)
Osim toga opasno je i za samu ženu,a potvrđeno je da u većini slučajeva žene imaju kasnije i psihičkih i fizičkih problema(napominjem:tek kasnije).Grozno mi je to!U životu volim preuzeti odgovornost za sva svoja djela,pa bih tako i učinila i za to.

Veliki pozdrav!


Post je objavljen 22.06.2006. u 17:15 sati.