Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Ujna, raskalašena i bujna

Jel sramota priznat da si član Smokve? smijeh

Pisao sam već o tome na početku svog bloganja. Na Smokvu me dovukla znatiželja. Već poznati mali crvići. Djelomično i krah veze te traženje načina da si odvratim misli od tjeskobe i dar-mara u glavi. A seks u glavi je sasvim dobar način za to. Možda i bolje nego nekontrolirano mijenjati prenoćišta i kratke priče završene jutrima u kojima čovjek mrzi samog sebe.

Smokva je divlje mjesto, puno gluposti i negativnosti, što se komunikacije s članovima tiče. Ništa čudno. Tipovi napadaju na sve moguće načine, žene zbog toga postanu nervozne i otresite. Dobar dio ženskih nickova te nickova parova su muškarci koji žele gledat webcam pa na taj način imaju više šanse.
Stalni trend je da hetero-parovi traže još jednu curu. Pitam se koliko u tome slobodu odluke ima ženski dio para, a koliko je to forsiranje muških uz neku pričicu za malu djecu.
Sving mi je nekako više fer. Čistija situacija bez muljanja.

Slabe su mi komunikacije tamo. Uglavnom se svode na jednu do dvije ženske osobe s kojima se može normalno razgovarati. Rijetko s njima pričam o seksu. Jer one (čak i tamo) često poriču da ih isti zanima. smijeh

Sinoć sam se zezao s curom koju poznajem, pohvalih joj zvjezdice. A zvjezdice su opis koliko nekog određene seksualne igre i stilovi zanimaju. Pa cura pod klasični seks i oralne aktivnosti stavi po 5 zvjezdica. A ja to, naravno, odmah moram pohvaliti. smijeh
Pa je njoj (naravno) odmah bilo malčice neugodno, pa mi je pohvalila moje sličice u galeriji.

Ja to gledam po sistemu "AKO SI U RIMU, PONAŠAJ SE KAO RIMLJANIN".
Sličice sam stavio iz pukog eksperimenta, da vidim kakve su reakcije na čovjeka koji bi normalno razgovarao a u galeriji ima sliku ćune. smijeh
Reakcije su uglavnom nepovoljne (nepovjerenje), ali ima i onih kojima je važnije o čemu se razgovara. Iako su u manjini.

Uvijek nastojim nagovoriti curu koju poznajem (a prizna mi da je tamo) na eksperimente. Čisto virtualne. Ekshibicionističke. Ispucaj svoje male nemani iz glave. Bar tu je bezopasno. Prouči kakve su reakcije na ovo ili ono. Shvati. Istraži SEBE.

Osobito mi je zanimljiva bila 42-godišnja udana žena, silno nepovjerljiva i paranoična da joj netko ne skuži identitet. A strašno ju uzbuđuju sličice homoseksualnih muških parova u akciji.
TO je bilo ono zbog čega sam i došao tamo. Da vidim kakve crviće drugi ljudi imaju u glavama.
Stalno je maštala kako uživo gleda dvojicu gejdečkiju u akciji. Napisao sam joj dobru pričicu na tu temu. smokin Izludih ženu.

A priče...Uf. Takve sam odavno prerastao. Čitam ovu iz naslova i prije bih umro od smijeha nego se uzbudio. Isto kao i loši pornići. A samo jedan dobar sam u životu vidio.

Možda počnem pisat erotske pričice. Iz inata. smijeh



Post je objavljen 22.06.2006. u 09:19 sati.