Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stoeura

Marketing

sparina....

prekjučer san bija prejak. Ima san ispit u 2. Oden ja prvo na upis ocjena iz drugoga predmeta u 10, pa onda na dvi kave. Nije mi se dalo ponavljat. Prije kad san bija mlađi :), učija bi cilu noć prije ispita, ali sada nema toga. Moran odspavat svoje vrime, a ispiti neka čekaju kad se probudin. Nije mi se dalo ni ponavljat, bija san mislija odjebat i ić na drugi rok. Radija san jedan dan. Bija san na svim predavanjima sa druge strane, ali ovde me SP zajeba. I ništa oden ja na ručak u 1:30. do 2 manje 10. Oću li neću li na ispit. Onda kažen ić ću, iden pokupit zadatke. Dođen ja gori, prvo teorija. Napisa polovično. Zna san sve objasnit, ali nisan formule zna. Iden ja da ću ća, već na vratima, pita me asistent oćete ostat na zadatke. A može, rekoh. I siden ja. Može se na ispitu koristit literatura. Izvadin teku, nađen sva tri zadatka tamo. Samo drugi brojevi. To rasturim i oden ća. Vidin danas rezultate. 72 boda od 100. Prelud san. A ja mislija ne izać. Počet ću se zvat Ronaldo. Ništa mi se ne da, ali kad počnen:))
odlučili ja i bivši cimer unovčit našega TV Freaka. Pitali njega za koga će navijat i igrali na protivničku ekipu :) Falija nam je jedan gol do tiketa :(( Švedska - Engleska 2:2. Njemačku san zakasnija uplatit zbog ovoga ispita iz prethodnoga pasusa. Engleske nije bilo nigdi na terenu, ali čim je on upalija TV, odma su poveli 2:1. Zna momak. Ako nas krene, poslat ćemo ga u Njemačku na lice mista. Kako će tek onda bit dobar:) Ključni igrač:))
sutra je Dan D. Nisan baš optimist. A vidit ćemo, naša repka obično zajebe kad se nešto očekuje, a kad su velike utakmice igra dobro. Pa budemo vidjeli.


Post je objavljen 22.06.2006. u 00:04 sati.