Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cowboy2

Marketing

Reprezentacija i druga sranja!

I tak sam još u Osijeku i vjerojatno bum još dugo tu. Počel sam se pripremati za prijemni, tak da učim (PAZI OVO) - Psihologiju, Filozofiju i Logiku, imam dume o tome NE. Bil sam na Karlovačko korneru na kopici, bilo majka, dole je slika. Bilo nas čuda, ali je bilo sranje jer je ova Hrvatska nesposobna, kladim se da bu australija zabila autogol, i mi bumo prošli bez da zabijemo gola, onda bu nam napad poludel, i osvojili bumo Svjetsko headbang. MOŽDA

I tak manje razmišljam o Jeleni, i neću puno razmišljati o njoj, jer mi se neda, i nema smisla, jer je vrijeme da se krene dalje, nek ona sretno živi s ovim majmunom, pa ak su sretni skupalud.
Sutra počinje ljeto mladih, ludi koncerti, ali nemam društvo za iči tam, pa bum vjerojatno soliral, jer je sutra Urban, u petak TRIBUTE to BOB MARLEY, u subotu pipsi, i tak. Imam par poziva za opijanje, tak da mi nebu dosadno, jer bude u redu da se skoncentriram na prijemni, jer jebi ga, ako ne prođem bum moral negde konobariti, možda Hrast????? KO mi more skemijati??? Spec, ti poznaš vlasnika, daj reši nekaj, ali nem o tome razmišljal, nego bum prošel prijemni, i završil to sranje.
Zabrijal sam si jučer da bi onak nekim čudom ja završil, pa Jelena i da bi radili u istoj školi???? Koji je meni kurac???


SEE YOU SPACE COWBOY


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 21.06.2006. u 21:55 sati.