Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[..mačka]

Image Hosted by ImageShack.us

Mačka ima 9 života..dakle, ako sam ja mačka lud propustila sam već 4 ostalo mi ih je samo 5?!?! neeeee..eek

Od kud da krenem..mislim, već me [mALa skoro izdala..pa da napišem i te moje dogodovštine u životu!

Baš sam jutros smišljala post u kojem bi cilom svitu objavila meni radosnu vijest! Kazna mi je sa današnjim danom pala u zastaru i bijah hepi! Ipak, birokracija je pokušala mene zaj.., al sam ipak uspjela ja nju! I sad umjesto da sam kraća za nekih 700kn i par kaznenih bodova..evo vam ga na..policijoti..mi niste to uspjeli naplatit!he he rofl
Al samo ja znam..kako uteći zakonu! I birokraciji..he he

Puna elana sam se tako jutros ustala..i otišla na fax! Bija nam je Bandić u posjeti! jao..manji je nego što sam očekivala.. i iskreno ..rikavala sam od smiha kako su mu se ljudi uvlačili u dupe! Jao..što ja to mrzim!

Pošto sam eto..izbjegla kaznu..reko da tu lovu spiskam na sutrašnju malu fešticu! Ipak, sutra je brzdej, cila država slavi, tekma je..pa reko..mogla bi! Ošla ja u Kerum..da u Kerum! Konzum i Todorić mi dopizdili! U svim normalnim državama je monopol kažnjiv..samo ne kod nas..pa kad idem i po kruh idem u konzum! Pa reko..ajmo mi Kerumu danas. (ipak, vidla ga uživo i lik je fenomenalan!!!!smijeh)
Ušla u Kerum..rashladila se..kupila delicije...kupila kolačiće...kupila amaro..a onda skužila da sam zabila takujin ( = novčanik) i niš rekla teti blagajnici da ne ode na more jer da ja idem doma po pare i brzo sam nazad! Al to brzo se ni desilo! Jer sam..opet imala prometnu i jer je opet Zvijerka u banani!!!!!! Jao..svake godine u periodu od 15.06. do 25.06. mi se desi ista stvar..ni kriva ni dužna..netko naleti na mene i sjebe mi bicikl! Ljuta sam više, ljuta! Ogorčena! Ovaj put je bilo i gore nego ikad! Čovjek me vidio i nepromišljeno krenuo! Lupio me..ne znam ni ja di..samo sam vidla i osjetila da letim metar i pol na parkirani auto! Jao! Usred bijela dana, na najprometnijem križanju..tik tak se skupilo 100 ljudi..mislili su da sam gotova..
a ja se..ko i svaka mačka..dočekala na cape (= šape)..bijesna se digla i skoro počela plakati! Kud baš meni..pa prije samo godinu dana me pokupila kokoš u C3-ju..ne sad opet!a niš..tip mi ponudio 50€..a ja luda od svega reko mu..sad voziš bic na servis..i tamo plaćaj di ću ja sad još i na bic misliti! I otišli smo..srećom, pošten on ..poštena ja! Pustila bic na servisu, reko mi zgodan mladić da se vratim za 45min..i lik mi ostavio 75kn! Ja sam u među vremenu pizdila..otišla doma po takujin..pokupila špežu kod tete blagajnice u Kerumu i otiđoh po bicikl! Naplatili mi 40kn..dakle 35 sam zaradila! A tek da sam uzela 50€ kao što mi je čovik nudio? he he..da imala bi više za sutrašnju feštu..al kako bi mi, Istrijani, rekli..onda bi me Bog kaštiga(=kaznio,urekao..ne znam točan prijevod yes)..i tako..
sad sam doma u krevetu..i dok sam mislila da mi ni niš i glavno da mi je bic u banani ..ipak..popucale mi vene na nogama i ćem morat dan provest u krevetu..neće mi biti teško!!!!smijehal samo da se niš ne zakomplicira! A stara ko stara ..ludaaaa..rekla mi da će mi kupiti auto i kacigu pa da će tek onda biti mirna..he he..mogla bi da..već duže piljim u neki twingo..reći ćete..jao ne taj prč..e nemaju svi love a i šta će mi veće!!! kissesmah


Post je objavljen 21.06.2006. u 16:53 sati.