Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Da bude jasnije...

Ok,praznici su sasvim ok.
ALI JA BIH STVARNO TREBALA SMANJITI KOLIČINU PLAMENVISKIJA KOJI UNOSIM U SEBE!
Jučer je došla Lara, Fred i George,Luna i Dante. U kući sam našla pet litara plamenviskija...i znate što?! VIŠE NEMA NITI KAPLJICE!!! Sve smo popili,ponapili smo se kao ludi.
Tatjana je Viktoru izjavila ljubav,pijana dakako. Luna je pitala Freda za hodanje,ali on je odbio jer ona hoda s Ronom. Lara je priznala da se u trećem razredu zaljubila u Harrya,ali on je tada imao imao samo 12 godina,pa bi ispala pedofil.
Naravno,i ja sam izvalila par gluposti,ali sve se više navikavam na alkohol...ali ne brinite, neću postati alkoholičarka. partypartypartyparty
Sve u svemu,sve je ok.Tatjana je primila ponudu za mjesto predavača Kletvi i protukletvi, jer je nastavnik Polkofofov umro od starosti. Ona je odbila, kaže da to nije za nju.
A ja sam zamalo postala Viktorova cura...ali sam glupa.Viktor me uhvatio dok sam spremala stvari poslije tuluma...upustili smo se u dosta...čudan razgovor.

Viktor:Čuj,htio sam te nešto pitati...
Ja:Reci.
V.:Znaš,već sedam godina idemo u školu zajedno i stvarno smo dobri prijatelji...
Ja:Izuzev svađa oko Tromagijskog turnira...
V.:Da...o tome sam i želio razgovarati. Znaš...hodala si sa Cedricom.

Odjednom mi je pred oči iskočila ona glupača Cho Chang. Vidjela sam ju zadnji dan u Hogwartsu,ridala je krokodilske suze i htjela me zagrliti,govoreći da se mi udovice moramo držati skupa!Je li normalna,pitala sam se.
Ja:Čuj,Viktore...ja zapravo i nisam volila Cedrica kao...dečka. To je više bilo nekakvo prijateljstvo. Prijateljska ljubav. Ništa više.
V.:Ali bila si sretna kada ste počeli hodati.
Ja:Jer sam htjela da ti budeš ljubomoran.

Nakon toga Viktor je zašutio. Nije mi više ništa rekao.Samo mi je kimnuo i otišao. Ne znam što će učiniti,a ni što ću ja...još ću vidjeti.
P.S.Posjetite durmstrang life, moj novi blog.Tko mi se hoće pridružiti u stvaranju dnevnika učenika iz Durmstranga,neka se javi.


Post je objavljen 21.06.2006. u 12:47 sati.