Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jolly

Marketing

Još danas radim, pa gibam na godišnji. wave
Nisam bila od 8. mj., pa ne mogu dočekati. Otići ću na more tjedan dana. Trebala sam otići još prošli tjedan, pa da ove vrućine provedem na plaži, ali imamo neke svatove sad u subotu, gdje smo kumovi, pa nikako to ne mogu izbjeći. Već mi četiri godine uzastopce sjebu godišnji kojekakvi svatovi. Tako i ove: našli praviti svatove u sred mog godišnjeg. Mrzim svatove po vrućini!burninmad

Svake godine idem na more u 6. mjesecu ( i 8.), valjda će se nastaviti ovo lijepo vrijeme.cool Sjećate se onih vrućina prošlog ljeta krajem 7. mjeseca? Ja sam tad skapavala na poslu, a kad sam se dovukla na more, svaki dan je pirila bura. Smrzla sam se ko' govno početkom 8. mjeseca na moru. Plaže nisam vidjela. Ujutro idem po kruh i mlijeko, pa kupujem čarape da preživim dan. Kupila sam si i lijepi novi kupaći, koji nisam ni obukla. E, o tome bi ja pisala… kupaćem!

Jedino što ne volim kupovati, to su tekući puder i kupaći. Zašto? Zato što imam male sise! Lijepo su one oblikovane i dobro stoje, al su male. Tako da nađem kupaći (čitaj: gornji dio) koji mi se sviđa, koji je kol'ko-tol'ko kvalitetan i da nisam u njemu ravna ko fosna, trebam provesti cijeli dan po kabinama. Problem rješava push-up, ali svake godine jezičinu odvalim na trokutiće (bikini). Ti su mi najljepši. Probam ja njega uredno iz godine u godinu, i dođe mi da se rasplačem u kabini kako to meni jadno stoji. nonoProšle godine sam pukla i kupila jedan (onaj koji nisam stigla ni obući zbog bure). Probala sam ga nedavno da vidim jesu mi sise što narasle od prošlog ljeta. Jesu vraga! Izgledam ko' dečkić, ravna ko' daska.Zapravo, imama u njemu manje sise, nego da se skinem potpuno gola.
Nekidan sam probala onaj s podstavljenim trokutićima. Taj mi bolje stoji. Nisam ga kupila samo zato što je bio rozen. Riga mi se od rozene boje.
I dalje se suzdržavam da ne kupim novi. Odlučila sam s natjerati da ću nositi ovo ljeto taj ravna-sam-ko-fosna i priznam svijetu da nemam sise.


Post je objavljen 21.06.2006. u 09:06 sati.