Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Piratski Aniversarrriyy (Tulum-party, žurka gusarska)

Banda okorjelih gusara, fanatičnih kvekera, naoružanih manijaka, skolastika i nadasve vizionara okupila se prošloga ljeta i odlučila stati na kraj Razumu, Menstruaciji i golim bradama.

Masters

Prije godinu dana, 22.06.2005. godine (još uvijek Gospodnje da ne bi bilo zabune), Fellowship of The Larch pijan je osnovao Prvi hrvatski gusarski sajt: Za gusare – od gusara. Sajt je to koji je bio zamišljen kao utočište svim onima koji nisu ništa, a karali bi se s nekim tko si umišlja da jest. Dakle, nešto kao Močvara danas.

Borbu protiv Civilizacije započeli smo s kultnim bojnim pokličem '1...2...3. Jebeš mu sve - radi!', našim prvim, probnim postom, napisanim krvavom tastaturom tadašnjeg i sadašnjeg prvog poručnika našeg broda, gospodina Drunkenbastarda. Sljedeći je post bio produhovljenijeg sadržaja - post o Gusarstvu kao zavodničkom pozivu kurve... one jeftinije; kao uvodni post Kapetana, tj. mene moi mićh.
Ah kad se samo sjetim lascivne putenosti tog trenutka... (nekada, kad mi u rane jutarnje sate popuste lijekovi i ona čudna fantomska bol u kuki, mogu kroz opnu sna nazrijeti te svijetle trenutke skrotuma & slave).

Otada pa sve dosad trudili smo se biti što manje vulgarni, seksistički i nedajproročealahov rasistički. U tome nismo uspjeli, ali smo svi iz toga izvukli najdragocjenu od svih lekcija – psovanje je društveno korisno je potkrijepljeno dobrim starim arr! (kao i još neke stvari koje nećemo ovdje imenovati – ne jerbo srama, nego jerbo što ih ne znamo imenovati).


Minulih godinu dana ostvarili smo brojne pobjede - glave su padale, pičke su
krvarile, pičkice plakale, a Captain Claw se prelazio (ne sam od sebe, naravno, to bi bilo jednostavno bolesno). Od pukog piratskog broda izrasli smo u prvu ovlaštenu gusarsku udrugu na ovim prostorima. Počeli smo preodgajati i osvajati svijet (sa j) i zasad nam sasvim dobro ide...

Sve u svemu, zadovoljni smo (govorim i u ime svoje potlačene posade – da, VAS!), a to namjeravamo i proslaviti ovoga vikenda – točnije u subotu, 24.06. godine.
Svi gusarske krvi su dobrodošli, a i žene mogu doći... Zainteresirani neka se jave na naš mejl ili neka ostave svoj X u komentarima.

A gusar igra, vrti se kao čigra.
Eh... (ne uzdišem zbog nostalgije već me hvata napadaj)



Cpt. A. Blackadder
Kapetan za 21. proljeće




Post je objavljen 21.06.2006. u 00:44 sati.