Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blog1989

Marketing

...

Evo da napišem novi postek. Nije bilo baš puno zbivanja u ova dva dana pa zato i nemam baš puno materijala za pisati. Al dobro.
U nedjelju smo se ja i mama zaputile u Getro u šoping. Zabravo išle smo mama, Kitty i ja. Kitty vam je moja kutijica za mobitel i ja ju puno volim kao i sve moje frendice. (Jel tak Ana?) Kupila sam ju u Kineskoj trgovini za 5 kn i baš mi je dobra. LOL Ali dobro, skrenula sam s teme. Uglavnom, tamo u Getrou sam vidla jednu prekrasnu tipkovnicu od 300 kn, ali je svejedno neću dobit. :( Ja inače imam neku ružnu, bijelu koja mi užasno ide na živce.
Međuostalom, dobila sam film Da Vincijev kod pa sam ga išla gledat. Jako je kompliciran tako da sam prvi put prekinula na negdje oko pola sata filma jer ništ nisam kužila. Onda sam sutradan ponovno htjela pogledat, ali mi se nije dalo. Pa ću onda valjda danas. Valjda.
Po ovoj vrućini mi je tako dosadno da cijeli dan sjedim u kući i visim na netu. Kad dođe račun...Nadam se da neće biti velik.
Uostalom, jučer smo se ja i jedna Dora bile toliko iživcirale zbog jednog kretena tako da sam cijelo vrijeme šizila (kao i ona) Al fala Bogu, to je prošlo. Mislim i dalje smo u svađi ali se više ne obraćamo tom...
I još sam zaboravila kad Mexico igra s Portugalom. J*****.Sad moram sve okolo pitat. LOL Evo vam jedna slikica Meksičkih navijaća (šteta što ja nisam među njima, šmrc...)

Image Hosted by ImageShack.us

I kako bi ostali u duhu Mexica, evo i njihovog najpoznatijeg pića, naravno, Tequile:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Weee, evo to vam je sve za danas.


Post je objavljen 20.06.2006. u 17:04 sati.