Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laura5

Marketing

nastavak

Vila nam je rekla da bi bilo najbolje da krenemo doma da se naši ne bi zabrinuli gdje smo. I napomenula nam je da samo izgovorimo-"luks veritas" -i da ćemo se ponovno naći ovdije. Tada je izgovorila nekakvu čaroliju i mi smo se ponovno našle svaka u svojoj kući. Ja sam otišla u krevet, ali nisam mogla zaspati. Mučilo me sve što je vila bila rekla , pogotovo ono sa zlim kraljem -"pa kako ćemo mi njega poraziti?"- pitala sam se. Uzela sam u ruke Harryja Pottera- šesti dio, ali to je u meni budilo sve veći strah(znat ćete o čemu govorim kad pročitate knjigu ili ako ste ju već pročitali). Nisam se mogla kome povjeriti jer bi mislili da sam luda kad spominjem vile, sove koje govore... Htjela sam uzeti tabletu za spavanje, ali sam se s druge strane bojala da ću imati noćnu moru, pa sam sjela pred kompjuter i igrala igrice, no kad više nisam mogla držati oči otvorene, predala sam se i zaspala. Ujutro me probudio telefon. Bila sam tako uplašena da sam pala s krevetadead. Zvala je Lorena.
Lorena:- "Ej Laura, hoćeš li danas izać? Zapravo, znaš na šta mislim."
Ja:-"Dobro, nađemo se ispred tvoje kuće u 10, može?"
Lorena:-"OK, vidimo se, bok!"
Obukla sam se, doručkovala... i našla se s curama. U isti čas smo izgovorile-"luks veritas"-i našle se u Nemoworldu. Sad ovdije nije bilo vile, ali smo pale točno ispred dvorca, ali u trnje-"auč!" Pretpostavile smo da je to kraljev dvorac. I bio je. Na ulazu su bili stražari koji su nas čudno gledali(a i mi njih). Nisu nam dopustili da uđemo. Sakrile smo se iza grma i pokušale smo smisliti plan kako da uđemo.
Alicia se šalila:-" da barem mogu mijenjati oblik pa da se pretvorim u vojnika i se ušuljam unutra, ha, ha, to bi bio cirkus!"
Budući da ja nisam spavala gotovo čitavu noć i da baš nisam bila raspoložena rekla sam:-"Alicia, nije vrijeme za šale!" Ali sad je pred nama stajao vojnik, a ne više Alicia.
Linda:-"Alicia, jesi li to ti?"
Alicia:-"ovdje unutra je zagušljivo!"
Miranda:-"izgledaš kao da ideš u rat!"
Svi smo se smijali, ali nije nam bilo jasno kako to da je Alicia samo rekla nešto i to se ostvarilo.
Miranda:-"njena moć je da mijenja oblike, ali mi ne znamo koje su naše moći, to ćemo valjda saznati putem."
Linda:-"dobro, ti Alicia uđi unutra i pravi se da si vojnik, a kasnije nam otvori prozor da i mi možemo ući."
Tako je i napravila. Sad smo se nalazile u ogromnoj blagovaonici, na čelu stola je sjedio neki patuljak sa krunom na glavi.
Ja:-"jeste li vi možda kralj?"
On-"da jesam."
Mi smo crkavale od smijeha, kad samo pomislim da nisam mogla spavat od nekog zlog kralja, a ono patuljak! On je brzo pozvao stražu, a mi smo počele bježat 120 na sat. Otišle smo u podrum, i tamo smo se sakrile. Vidjele smo čeliju u kojoj je bila neka djevojka.


Post je objavljen 20.06.2006. u 15:04 sati.