Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musiczone

Marketing

Britney također u Namibiji?

Slijedeći stope Angeline Jolie i Brada Pitta i Britney Spears razmišlja o rođenju svog novog djeteta u Namibiji. Tamošnje vlasti obećavaju potpunu zaštitu od medijskog pritiska.

Namibijski ministar za okoliš i turizam Leon Jooste potvrdio je da su dobili upit od strane 24-godišnje pop zvijezde koja već ima 9-mjesečnog sina Seana Prestona i supruga Kevina Federlinea.

"Pokazala je interes za dolazak u Namibiju. Ništa još nije potvrđeno no postoji velika vjerojatnost da će do toga doći," rekao je Jooste.

"Ona želi sačuvati svoju privatnost. Mogla bi se predomisliti ako sad otkrijemo previše detalja."

Britney i Sean Preston na plaži u SAD-u.


Britney Spears ovih se dana rasplakala pred novinarima iznervirana silnim medijskim interesom za njen privatni život. Posebno je smetaju negativne opaske o nejnim roditeljskim sposobnostima nakon što je fotografirana kako vozi s djetetom u krilu te nakon što ga je gotovo ispustila iz ruku pred hotelom u New Yorku.

Mlada pjevačica željna je mira i očito joj je privukla priča o državnoj zaštiti koju su imali Pitt i Jolie prije rođenja Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Namibijske vlasti štitile su slavni par od paparazza te inzistirali da gostujući novinari imaju pismenu dozvolu da pišu o njima.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Za Sponzorušu Elu


Post je objavljen 20.06.2006. u 11:45 sati.