Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

NOGOMET

U subotu, 17. lipnja na gradskom stadionu u Prozoru odigrana je prijateljska utakmica između našeg nogometnog kluba i momčadi Omladinca iz Slavonskog Broda. Iako su sezonu završili iznimno loše, naši nogometaši su ovu utakmicu ipak dobili 2:1. Sastav Rame je u ovom prijateljskom susretu bio dosta izmijenjen i u nešto drugačijoj formaciji, koja je izgleda ''dobitna''. Nakon ugodnog i lijepog druženja, obećana je i uzvratna utakmica prije početka sljedeće sezone.


KARATE

I ovoga vikenda karatisti iz kluba ENPI su bili aktivni. Nastupili su na osmom internacionalnom karate kupu u Bugojnu. Na turniru je nastupilo 520 karatista od kojih su četiri naša. Zapaženiji rezultat postigao je Ivan Križanac u katama, osvojeno šesto mjesto i izvrstan rezultat postigao je Marinko Rajić u borbama, osvojena srebrena medalja.


KOŠARKA

Ovoga vikenda dosta aktivne su bile i košarkašice Rame. ŽKK "Rama- Werk" , koji od sada kako vidite ima novo ime, odnosno samo dodano ime generalnog sponzora naših košarkašica, odigrao je prijateljski susret u Jablanici. Sastav iz Rame je bio dosta bolji od košarkašica Turbine kroz cijelu utakmica, a završilo je rezultatom 75:62. A u petak je odigrana revijalna utakmica u sportskoj dvorani u Prozoru. Na ovoj utakmici predstavljene su tri nove košarkašice, koje bi mogle biti pojačanje našem klubu u sljedećoj sezoni (u prvoj ligi). Radi se o dosta kvalitetnim igračicama, čak je jedna i reprezentativka BiH, ali dogovori tek slijede.



Post je objavljen 19.06.2006. u 22:18 sati.