Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackbunny

Marketing

Hola piposi!

Ja san jos na Visu, savrseno je... More, sunce, pjesak.... Naprosto savrseno! Evo, uspila ja nac nacina da se javim ( i vrimena...). Ja dosla ovdi sa namjerom da skinem ovi kombinezon sa sebe i da pocrnim na onim mistima di mi je bija jer mi je crnjak izac na plazu ovako bilo - crna pa san se malo vise suncala tako da sad jedva micen lešima... A nisan bas puno pocrvenila... To ce proc za par dana...
Ne odmaran se bas. Vidila san Vedrana. Moju staru (i prvu pravu - kako slatko) ljubav. Sad mi se ne cini takav... Pustija je kosu tako da san ga prvo zaminila sa bratom jer su zaminili frizure, a onda san se opet posvašala s njime oko necega sta je preduga prica i morala bi ic u detalje, a to niko ne zeli.... O iman problema i s Marinom. Opet dugo i detaljno... Detalji cine velike stvari... Valjda. :o)
Nedostaje mi mrvicu trening. Neman pojma zasto kad mi je ovdi tako lipo... Po cile me dane nema doma,a evo san danas uvatila malu stanku jer se tesko krecen s obziron da mi se cini da mi je koza broj manja, baren dio na lešima.
A eto. Ne znan kad cu se opet javit. Mozda za dan dva, a mozda za tjedan dana... Ko zna... :o)
Odo ja jos par dana ovdi uzivat, a vi patite... patite....patite...patite...PATITEEEE.......


P.S.
Uskoro cu stavit slike da vi,smrtnici koji se kuvate u paklu vrucine gradova (cast iznimkama iz lipsih djelova lijepe nase),vidite kako je u raju... :o)

Post je objavljen 19.06.2006. u 23:14 sati.