Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Dodjeljena priznanja Općine Pitomača

Općinsko vijeće Općine Pitomača, na svojoj 11. sjednici, održanoj 31. svibnja 2006. godine, donijelo je odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Pitomača.

pitomaca

Na temelju prijedloga Odbora za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača i prijedloga Općinskog poglavarstva, javna priznanja Općine Pitomača za 2006. godinu, dodjeljuju se:

Srebrna plaketa «Grb Općine Pitomača»:
- Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Turnašica, Turnašica, za 80. godina
organiziranog postojanja i humanog rada na zaštiti i spašavanju imovine i
života, za zalaganje iskazano u radu s mladima i izuzetan doprinos razvoju
vatrogastva na području Općine Pitomača.
- Slavku Rajnoviću iz Virovitice, Ivana Mažuranića 45, diplomiranom inžinjeru, generalnom direktoru Hrvatskih voda, pravne osobe za upravljanje vodama na području Republike Hrvatske, za iskazanu suradnju i pomoć pri izgradnji komunalne infrastrukture na području Općine Pitomača.

«Povelja Općine Pitomača s likom Petra Preradovića»:
- Marku Bijuku iz Pitomače, Augusta Šenoe 26, učitelju tjelesne i zdravstvene kulture pri Osnovnoj školi Petra Preradovića, sportskom entuzijastu, treneru nogometa i rukometa, za zalaganje iskazano u radu s mladima, izuzetan doprinos razvoju sportske kulture i postignute sportske rezultate.
- Marijanu Bradašu iz Pitomače, Petra Preradovića 7, dugogodišnjem lovniku, blagajniku, tajniku i predsjedniku Lovačke udruge “Fazan” Pitomača, osnivaču i tajniku Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije i tajniku Hrvatskog lovačkog saveza, za dugogodišnji aktivan rad na uzgoju i zaštiti divljači, kao i promidžbi lovačke etike u udruzi i šire.
- Mirku Pavlekoviću iz Otrovanca, Otrovanec 30, dugogodišnjem aktivnom članu Mjesnog odbora i dobrovoljnog vatrogasnog društva, za višegodišnje
aktivno sudjelovanje u radu svih udruga naselja Otrovanec.
- Antunu Rabađiji iz Turnašice, Vinogradska 17, višegodišnjem članu upravnog odbora, dopredsjedniku i lovniku Lovačke udruge «Fazan» Stari Gradac, za dugogodišnji aktivan rad na uzgoju i zaštiti divljači, kao i promidžbi lovačke etike u udruzi i šire.
- Pavlu Švaljeku iz Pitomače, Petra Preradovića 80, učitelju razredne nastave pri Osnovnoj školi Petra Preradovića, dugogodišnjem voditelju školske
streljačke grupe, treneru i voditelju stolnoteniskog kluba, za zalaganje iskazano u radu s mladima, te izuzetan doprinos razvoju sportske kulture.

«Priznanje s likom Petra Preradovića»:
- učenicima koje predloži Učiteljsko vijeće Osnovne škole Petra Preradovića i
Nastavničko vijeće Srednje škole Pitomača, a koji su u završnom razredu postigli izvrstan uspjeh.


Priznanja su podijeljena u srijedu 14.lipnja na svečanoj sjednici općinskog vijeća.


Post je objavljen 19.06.2006. u 16:08 sati.