Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Konačno u Francuskoj...uz Viktora...

Ma,ne mogu vjerovati! Nakon smrti meni dragih osoba,ujakova nestanka, konačno mi se posrečilo!
Prošli tjedan došla sam u kuću na jugu Francuske koju mi je baka ostavila. Ta kuća je najurednije mjesto koje sam u životu vidjela! Kuća ima prizemlje, podrum, prvi kat, tavan, terasu i ogrrrrromno dvorište...ljudi,BOGATA SAM!!!
Mislim,ne moram niti čistiti kuću,imam obitelj vilenjaka koja mi čisti sve i kuha. Kuća ima petnestak soba,u podrum je namijenjen držanju metli, služi kao spavaća soba za vilenjake i ostale kućne ljubimce. Na tavanu je hrpa papira koje još moram istražiti,imam ogromnu knjižnicu s čarobnjačkim knjigama. Ali,osim svih čarobnjačkih stvari imam i TV!!!
Ne mogu vjerovati da je baka gledala TV,a ja sam kradomice morala odlaziti u kino i kod priajtelja kako bih vidjela koji film!
To stvarno nije bilo ok od nje,ali s obzirom da je mrtva,ne smjem se ljutiti na nju.
Ali da se vratim najbitnijoj stvari:Viktor je tu!!!
Da,da,Viktor Krum je tu,u mojoj kući na jugu Francuske,upravo sada govori mojoj najboljoj prijateljici Tatjani Ivanovoj gdje bi joj bilo najbolje da se zaposli,jer je Tatjana završila svoje školovanje u Durmstrangu!!!
Blago njoj,mene,a i Viktora čeka još jedna godina.
Tatjana kaže da će se zaposliti u Ministrastvu,ali Viktor i ja ju od toga pokušavamo odgovoriti,jer je Ministrastvo protiv svih učenika u Durmstrangu jer sumnja da svi u Durmstrangu znaju gdje je ujak a to kriju. Kao da bi se moj ujak vratio Lordu Voldemortu! Mislim,to sigurno ne bi napravio nakon što mi je taj mag ubio roditelje!
Baš i ne znam o čemu bih drugome mogla pisati nego o Viktoru.
Svi znate da smo bili jako posvađana zbog stotinjak razloga,ali otkada je Cedric umro,više nije tako, uopće.
Ono zaslinila sam cijelo Viktorovo rame od tuge za Cedricom.Viktor je mislio da sam stvarno jako volila Cedrica,ali ta ljubav nije sezala dalje od prijateljstva. Kada sam to rekla Viktoru on me samo zbunjeno pogledao i rekao OK.
Mislim da je to sve. Sutra dolaze i Lara, Fred & George i ostali ljudi iz Hogwartsa,bit će tulum.
Još uvijek ne znam tko će mi biti ravnatelj ili ravnateljica,što me baš i ne zanima.
Dakle,to je to.Do sljedećeg pisanja...

P.S.Od danas mi ostavljajte komentare svi koji žele pokrenuti blog koji će biti dnevnik učenika iz Durmstranga,kako bi mogla sastaviti popis i da se dogovorimo oko rasporeda,tko će biti u kojem domu itd.


Post je objavljen 19.06.2006. u 12:32 sati.