Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Samo da se malo ispucam... =)

Gledah tekmu.. da,da.. HrvaŠka-Japan.. neću komentirat... Rulje u Contyu puno i previše (da naravno, ekipa završila tamo... a Tihana i ja uletile točno na početak...) Dobro je što nismo kasnile -to nam je navika u zadnje vrijeme.. npr. sinoć dogovor s nekim njenima oko ponoći kod Papaye... a došli smo oko pola dva.. al nije bed =) Izlazak ok... ma dobar... odličan =) ona zavodila, ja joj se smijala =)))) hehehh..
In Papaya srela najbolju frendicu još iz vrtića... nisam je vidjela pa skoro 10 godina, i sad je sretnem ni manje ni više nego vani =)))
I tako...
Škola gotova... (nekima =))
Zadnji dan..
"nastava" iza škole Tina, Anja i ja, i povremeno dečki kad bi markali, a i cure kad bi ih netko pustio sa sata... malo teqile (jooj, cure, cure =))), zajebancija, dosta vremena proveli u Klinčeku... uobičajeno... -bi bilo, da poslije nastave nismo išli na trg bana Jelačića kako bi frend iz razreda ispunio okladu =) Naime, frendica i on su se na početku godine kladili da njegov prosjek mora biti iznad 4.1, a u suprotnom on mora napraviti krug po trgu (od konja do sata pa do manduševca =)) samo u tangama (naravno, ženskim koje mu je ona izabrala)... Ne moram ni napomenut da mu je prosjek bio daleko niži, te da je okladu -izvršio =))))))))) Možda stavim koju fotku kad ih dobijem =) Doduše, trebala sam slikat reakcije prolaznika na tipa koji doslovno skoro gol šeće centrom grada u 2 popodne =)) Dobro da nitko nije zvao murju =))
Svaka čast =) jeeebote =))
Bili smo u ponedjeljak u Velikoj gorici kod onih klinaca za koje smo skupljali lovu... Djeca su nevjerojatna, preslatki su =) Veoma gostoljubivi, spontani -ma samo djeca mogu biti takva =)) čak sam imala i malu frizerku, djevojčicu koja na jesen kreće u školu -šefica =)) svidjela joj se moja kosa tako da sam većinu vremena bila pokusni kunić =) Cijelo popodne smo proveli s njima tako da sam poslije bile crknuta, ali vrijedilo je =) Love kids =))
Odustajem.. ne da mi se više pisat.. odoh radit nešto pametnije -gledat TV =)
Uživajte mi =)

Post je objavljen 18.06.2006. u 21:12 sati.