Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newkid

Marketing

Ah....od kuda da počnem? u zadnjih desetak dana stvarno se svašta događalo u mom životu....
Pa evo, završila je škola, prošla sam s 5 (4.76!!) i u srijedu smo stvarno imali dobru feštu! Naš razred se okupio na sportskim tribinama, kupili smo si cuge i pjevali, glupirali se....fakat je bilo dobro! Osim pića i sunce nam je udarilo u glavu ( izgorila sam!) pjevali smo tolko glupe pjesme da smo umirali od smijeha – iz repertoara: više nisam tvoja, čista petica, zove ona mene jole... bilo je i pokušaja bratec martin troglasno ali je zbog nepoznatih razloga teško bilo ostati skoncentriran Jdead i da, moram naspomenuti ciklus pjesama šemsudina banda, čiji su hitovi poput „ne vrše fotosintezu, jer još vrla nije mrla, sexi vrla, ivana voli karla, i naravno-udaše mi moju vrlu zahvatili čitav razred i šire... i nastala je nova pjesma „ jer johny nije kamen“ koju smo nas 10ak prekrasno otpjevale johniju na mob da se vrati i otfura mene i frendicu doma..... johny je na kraju ipak ispao kamen i predložio da se otfuramo na titaniku doma....pa mislim!!! Moglo bi nam bit fakat dobro na maturalcu, veselo smo mi društvance.....smijeh
Sestra i ja dobile smo posao na benzinskoj, počele smo u petak, radimo do kraja lipnja i tak...bit će para za nove majičice, suknjice i more!!! Jedva čekam!
I da, od sinoć sam opet slobodna.... na kraju je to sve ok ispalo, razgovarali smo, složili se u svemu i tako.prekinuli sporazumno...ne mogu reć da mi nije žao...ipak mi je on bio prvi i drugi pravi dečko...definitivno će mi ostat u lijepom sjećanju. Al kad nismo jedno za drugo. I ne možeš protiv toga...a u istom smo društvu. Pitao me jel bolje da ostanemo u dobrim ili lošim odnosima. Nadam se u dobrim, al nam se više ne smije dogoditi ponovna veza... dva puta nije išlo, ne bi ni treći.... i tako... bilo je lijepo dok je trajalo..a svemu jednom dođe kraj...:(
I tata mi je završio u bolnici, hitna operacija kralježnice....al bit će ok, operacija je dobro prošla a sad slijedi dug oporavak..samo da nam se brzo vrati.
I što još? A tekma...uh...plakala sam na jedno oko! Od ventilatora šta mi je puhao u oko al svejedno..:) i pobjedit ćemo australiju, igrača i navijača s takvim srcem stvarno nema nigdje!

E sad, očekujem komentare od curica koje ovo čitaju a ne bi se javile, a pošto se dio posta odnosi na njih stvarno bi bilo ok!! No?

Kad se Vrla udavala
Girica je gnoj prodavala
Crnković je kopal jamu
I od muke stvaral dramu

Što ću ja bez svoje vrle?
Suzne oči nateknule
Voli vrla jednog juru
Kupil joj je zlatnu vuru
......................................


tko je ta sexi vrla
da li netko znaaaaaa
to vam je vrla s lonje
s njom se družim - ja



I jedna iz prvog razreda:

Ne vrše fotosintezu
I nemaju klorofile
Hranjive tvari dobivaju od domara
U je u je u je u je
Hemoparazit u biljnom su svijetu
Hemiparaziti spolni organi
Mali mozak siva tvar
U nama su svaki dan
Hemoparaziti vole pivo piti
Hemoparaziti vole rakiju pitiiiii.
......................................................

Iva na
Voli ga
Voli voli karla
Filipo
Fili povi povi
Povića
Filipovića!

Tko god ne zna vrlu – vječnu muzu šemsdina banda ne može shvati ove prekrasne stihove! Ali ja mogu! I baš mi je dobro! Pozdrav svima nama, budućim maturantima!


Post je objavljen 18.06.2006. u 19:52 sati.