Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ginko

Marketing

Bilo bi i vrijeme...

Hej, ljudi! wave Napokon Vam se javljam... Nisam Vam dugo pisala... nekada mi se ne piše... nekada me zazaju blogovi... i tak... Uglavnom, u petak je u Vinodolskom bilo super! thumbup A, u Martinu je bilo nezaboravno... voljela bi sve to ponoviti... znam da bi i Vi... ali, bit će prilike... blabla blabla blabla
Ponedjeljak, utorak, srijeda... tri posljednja dana s našim osmašima i našim dvjema najboljim osmašicama... nesvjesnih tri dana... tri zadnjih ljubavnih dana na hodnicima osnovne škole... no eek nono no eekzadnji veliki i mali odmori... zadnje prve ljubavi iz osnovne... zadnji sati s učiteljima u osnovnoj... kako ćemo mi tek tugovati na odlasku iz osnovne, je l' da Kiky i ekipa? Nama ćete, naši dragi osmaši jako nedostajat i... mislit ćemo na Vas yes yes yes, plakat ćemo, sjećat ćemo se, kako Nana kaže svih ljepih i tužnih sjećanja koji če zauvijek biti u našim srcima... šmrc! Falit će mi jako moja ekipa i razred... šmrc! No, dosta o školi! zujozujozujoNastava je ionako već odavno gotova...
Ovih dana u našem gradu traje Terezijana... svake večeri moja ekipa i ja do 11, a nekad i 12 ostajemo na Terezijani i zabavljamo se... smokin pričamo... blabla jedemo... njami pijemo.... party pjevamo...... burninmad plešemo..... dead mirimo ljude (sorry, Tina!).... obnavljamo veze sportaša i sportašica... i imamo puuuuuno posla, je l' da Iva? Skoro svi moji prijatelji su u sretnim vezama i ja sam jako sretna zbog njih! yes Danas će na Terezijani biti super jer će doći rukometaši, je l' da curke? Nana i Dario falite nam!!!
To bi ukratko bilo sve... a nadam se da ću Vam se brzo javit... wink pišite mi... hvala na komentarima! E, da... ljudi moji... ja ne mogu vjerovat da nismo ni Japance mogli pobijedit! thumbup bang thumbup bang thumbup Nadam se da ćemo te Australce dobit! Ma... moram se ići spremati za Terezijanu... lud vidmo se!
Najveće puse Ivi kiss, Kikici kiss, Ivanikiss, Domijukiss, Dariukiss, Nanitikiss, Brkićkikiss, Teikiss, Emikiss, Mateikiss, Josipukiss, Karlukiss, Valentinikiss, Karlukiss, Ivanikiss, Kikicikiss... valjda sam Vas sve nabrojala!
SVE VAS JAKO VOLIM I ŠALJEM VAM NAJVEĆE PUSE NA SVIJETU!!!kiss kiss kiss
Pusek i... bokić! :)


Post je objavljen 18.06.2006. u 17:13 sati.