Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Mislit ćete da ovo...

...nema veze sa seksom. Ali ima. Za početak možete odskrolati do komentara koji ispod posta ''Usne od meda'' ostavila Gajathumbup. Iako ni Gaja ni ja ne mislimo da je nužno u potpunosti odstraniti dlake sa svog intimnog područja, postoji definitivno nekoliko prednosti tog pristupa.

Za cure
Definitivno olakšava higijenu, naročito ljeti, sprječava razvoj svih onih dosadnih gljivica, upala i poluupala koje su dijelom uzrokovane time što ne možete do određenih dijelova intimnom sapunom ili time što dlake, naročito u većim količinama, zadržavaju vlagu, koja potiče razvoj upravo gore navedenih.

Za dečke
Moram priznati da ne znam ima li brijanje intimnih dijelova higijenske prednosti za dečke, pretpostavljam da ima. Međutim, prednost na koju će velika većina muškaraca na svijetu nasjesti: bez dlaka penis izgleda veći. Čisto stvar vizualnih trikova: sve se vidi i nema kontrasta između boje dlaka i bole kože.

Za cure i dečke
O, da, tko god vam što god rekao, povećava užitak u oralnom seksu. Jednostavno se oslobađa više osjetljivih područja do kojih parner ili partnerica mogu doći jezikom i ustima i to je to.

Prijedlog za neodlučne
Ok, drag vam je vaš tepih. Ne mogu reći i da se meni ne sviđa. Zapravo volim skoro pa sve frizurice, naravno, koliko toliko njegovane. Koliko toliko njegovane podrazumijeva čistu bikini zonu. A može podrazumijevati i dlake malo skraćene. Ako se ne želite obrijati do kraja, a želite nešto, pokušajte električni trimer. Vrlo je jednostavno, samo prođete na željenoj visini i to je to. Ovisno o visini na kojoj ste rezali i količini kože koju oslobađate uklanjanjam dlaka s bikini zone, dobit ćete neke gore navedene prednosti. Naravno, uvijek možete rezati i škarama, ali to je manje precizno i manje uredno.

Vodič za prvi put
Znam, rekli su vam da užasno svrbi. Nesnošljivo. I češkat ćete se po ulici i svašta. I hoćete, ali samo ako se ne pridržavate nekih osnovnih pravila. Koža je na tim djelovima jako osjetljiva i dodatno, još osjetljivija ispod dlaka koje su ju prekrivale.

Pravila:

1. Kupite novu britvicu (po mogućnosti ne onu najjeftiniju jednokratnu)
2. Obavezno koristite neki preparat za brijanje. Zaboravite na sapune i gelove za tuširnje, definitivno zaboravite samo vodu. Osobno bih preporučila gel za brijanje: daje više guste i vlažne pjene (osim toga, Gillette ima ženski gel s mirisom vanilije J).
3. Obrijte dlake u smjeru njihovog rasta, ne suprotno (izbrijavanje) – to ćete moći kad se koža malo navikne i očvrsne.
4. Pokušajte što manje puta prijeći po istom mjestu britvicom. Morate li više puta, obavezno ponovo nanesite gel ili pjenu.
5. Obavezno nanesite odmah nakon brijanja vlažnu i masnu neparfimiranu kremu ili ulje za bebe. Dječji proizvodi možda su najsigurniji izbor jer ne sadrže iritabilne elemente, ali, ako vam je koža jako osjetljiva, možda biste mogli u obzir uzeti i kupovinu mješavine beloderma i belobaze. Ta je mješavina i inače izvrsna za bilo kakve iritacije, upale i rekcije na koži. Kupuje se u ljekarnama i najčešće već imaju smiksanu tu kombinaciju (oko 50 kuna).
6. Tijekom naredna dva dana, redovito nanosite odabrano sredstvo. Barem dva puta dnevno, a bilo bi bolje i češće.
7. Također, tijekom narednih dan, dva, izbjegavajte pretjeranje aktivnosti koje bi i inače iritirale kožu prepona. Na primjer, odlazak na dugačko planinarenje ili dvosatna vožnja biciklom. Radije ostanite doma i isprobavajte prednosti novog stanjacool.

Još malo o seksu
Jedan od vrhunskih načina uzbuđivanja sebe i partnera ili partnerice definitivno je međusobno brijanje intimnih dijelova. Osim što je seksi, pokazuje iznimnu bliskost i povjerenje među partnerima. Upravo se zato neki ljudi teško prepuštaju tako nečemu. Nemojte navaljivati, mogli biste doživjeti da se to shvati kao napad na nečiju intimu. Želite li ipak pokušati, zaboravite krivnju i napaljivanje, pokušajte igrati na nježnost.
Izvedete li još to brijanje u krevetu (pa šta ako je mokro, zamažite hrpu ručnika), dok partner ili partnerica udobno lješkari, koristite li dovoljno tople vode, ako ste dovoljno nježni s britvicom (oprez, koža je tu puno osjetljivija od brade ili nogu), mijenjate li vodu dovoljno često da sve očistite, namažete li poslije dobro obrijano područje, izvedete li sve bez ikakvih izravnih asocijacija na seks, nema nikakve šanse da se partner ili partnerica ne opusti i ne poželi se malo maziti s vama. A mislim da bi svakoga uzbudilo proći rukom preko glatkog, mekanog, otvorenog područja koje je sam takvim napravio.

Brazilska deplacija
Nikad probala, ok, jesam, ali samo djelomično. Toliko me boljelo da sam odustala od daljnih eksperimenata na tom području. Tako da će vam o tim iskustvima morati pisati netko drugi. Ja sam žena od užitakawink.

Btw, namjerno nisam ni riječ rekla o glupostima da će obrijane dlake puno jače rasti, da ćete maltene dobiti bradu na obrijanim mjestima i slično. Naime, to jesu samo gluposti.

Post je objavljen 18.06.2006. u 13:09 sati.