Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kumma

Marketing

The master's eye makes the horse fat








Floverka zna gdje se može nabavit' dobra obleka u Zagrebu, Ivo Robić je znao da se u Beču mogu kupit' najbolje perike, ja znam tko prodaje zlatne retrivere.
Oni su nježni, pristojni i inteligentni obiteljski psi s mnogo šarma. Lako se dresiraju. Jako su strpljivi i nježni prema djeci. Uživaju udovoljavati gospodarima. Prijateljski su raspoloženi prema svima, čak i prema drugim psima. Dobri su čuvari. Pogodni su za držanje u kući ili stanu uz dovoljno dnevne šetnje i istrčavanja. Bitno je da se pravilno hrane i imaju dovoljno aktivnosti, jer u protivnom dolazi do prekomjerne težine.

Moraju biti uz ljude da bi bili sretni, a ako su izolirani od ljudskog kontakta kroz duže vrijeme, postanu problematičnog ponašanja.

Nastranu tavan na kojem nisi bila već godinu dana, ili podrum za koji zaboraviš da postoji, živi i mrtvi, ali stotine je nekakvih tvojih nepodijeljenih, nikakvih poslova - kao da je to nekakav posao - koji se trebaju svakodnevno obavljati i zanavljati.

A što ako za prst ugrize tetu u vritću i ti više ne znaš što bi? I dalje ga voditi u vrtić, ignorirajući njegovo nezadovoljstvo, ili ?

Što, dakle, kad te stavi pred gotov čin?


Post je objavljen 18.06.2006. u 11:15 sati.