Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vinkovci

Marketing

Kilvar D Skor

TETKAR

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Tužno sam usamljen voziko svog četverotočkanog ljubinca kroz sablasno pust grad. Ne nije to san u kojem je Kilvar sam na svjetu, jok. Posrjedi je nešto još gore: tetkar sam! Dugo to nisam tijo sam sebi priznat, ali evo, otkad je počelo svjecko prvencvo u nogometu to je postalo naprosto nepodnošljivo. Ošo sam k sihijatru i sve mu ispričo. « Doktore, ne zanima me nogomet, jesamli normalan?»
Nisi, reko je doktor i dao mi opusno pismo.Zaljepijo sam marku i ošo ga poslat na poštu. Tužnjikavo sam gledo kako ostali muškarci u kockastim dresovima gledaju televizore, a ja nemam koga gledat. Promjenijo sam uložak u grmlju kod izviđačkog i ošo kod Sumljivog. I tamo su svi gledali i navijali .Pojado sam se Sumljivom, a ovaj je reko da bi svoj hendikep trebo kanalizirat i iskoristit. Naprimjer, dok su drugi muškarci okupljeni oko televizora otić kod njiovi žena koje su same kokuće.
Već sam treći razred pa me žene više ne zanimaju, ali poslušo sam Sumljivov savjet. Pošto nisam znao di žene drugi muškaraca stanuju, ošo sam ravno k Sumljivovoj kući. Imo je dobru ženu. Ta nit je jela nit je šta trošila, tolko je bila dobra. Sitna, plava, umrla je strideset i nešto. Upanem ja tako kodnje ukuću, a ona čim me vidla odma je zaključila da se radi o prepadu manijaka koji vrši prepade. Grudi su joj uzbuđeno disale, a ijonako kratka suklja joj se još malo podigla iznad bedare okrivajući više već skrivajući djelove intinog rublja. legla je na kavuč, zatvorila oči i uzdahnila:» Kilvare, samo da znaš kolko sam ovo čekala. Mislila sam da nikad nećeš doć dok nema Sumljivog kokuće. Radi šta oćeš!»
To rekavši još je malo razdrljila dekolte. Gledo sam je kako se uvija, stenje i žmiri.
Nisam više mogo izdržat. Još jednom sam se uvjerijo po sobi da nema nikoga, a onda iskoristijo ovaj začuđujući splet okolnosti. Nabrzinu sam potrpo srebrni escajg po đepovima, pod jednu ruku stavijo devede , a pod drugu rabuzina.
Diktirajući tenpom vozijo sam benbaru cik-cak kako bi izbjego eventualne hice, usput se radujući kako je svjecko prvensvo tek počelo.



Post je objavljen 18.06.2006. u 07:00 sati.