Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cool4

Marketing

pozdrafff....

bok ljudi, malo sam vas došla posjetiti! kaj ima??! kod mene sve po starom, sve boooring, sve isto...
uopče nemam pojma šta da vam pišem! evo, sjetila sam se! jučer smo ja i marijana (super frendica, živi preko puta mene) bile vani do 12 sati navečer! bilo je baš zakon! malo smo pričale, tračale i olakšavale dušu i srce... negdje oko 22.30 smo išle trčati do puhova (vjerojatno neznate gdje je puhovo, to vam je jedno mjesto u dugog selu, za sve neznalice dugo selo je grad pokraj zagreba) i natrag! malo smo nabijale kondiciju, makar ju ja imam i malo previše, ali kaj češ! danas će u našu ulicu doći perka (kristina perković) i malo ćemo se ludirati, napraviti nešto što smo davno trebale... bit će nam ludoooo!
e, jedva čekam sutra, utakmicuuuuuuuuu! bit će baš zanimljivo, Hrvatska hrvatska će pobijediti! jupiiiiiii! koliko čujem japan i nije baš nešto jak! australija je nabušila japan 3:1! baš mi je drago!
jučer sam gledala neku utakmicu, SiCG i Argentina, Argentina je pobijeedila srbiju 6:0, šets nula ljudi moji, to je stramota! S R A M O T A! ah, kaj češ!
vani prži sunce sto na sat,čovječe malo izađeš i postaneš pile na ražnju, ja ću se možda poslje ići malo sunčati, ali se bojim da se ne otopim i postanem tekućina! evo ova je rečenica čisti dokaz da nemam nikakvu ispiraciju, stoga... polako... gibam...
pozdravljam: baku, dedu, mamu, tatu, brata, sestru (živčanjaču), sve koje poznajem i vas u studiju i režiji! šala mala!
pozdravljam: 5ru, velu, teu, perku, ninu, mayu, sve koje poznajem i vas... blogere...
hvala svima mojim vjernim posjetiteljima i ispričavam se što vam ne posječujem često, kao prije!
sada stvarno... pozdrav

Post je objavljen 17.06.2006. u 14:26 sati.