Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annie

Marketing

Onako.. usput!

Trenutno životno važna pitanja.. moram ih postaviti, ekskuze mua..

1. Da li itko može ikada pomisliti, makar potpuno okružen kanabisnim parama i u teškim alkoholnim magnovenjima, da se Milana Vuković Runjić, ona lažna i samoprozvana seksualna Globus kolumnistica, ševi? Teško se postiže onakva životna, a samim tim i seksualna nezainteresiranost i dosada koja izbija iz tog neuglednog tijela. Zake se njena kolumna zove Seksopolis? Koliko ćemo mi svi trpjeti ta njena aseksualna prenemaganje i Globusovo prodavanje muda pod bubrege? Ma, mislim, njene kolumne nemaju veze ni sa seksom ni s polisom već s dokonom i mlakom ženicom koja sama ne zna što bi sa svojim tijelom i sa svojom nerealiziranom seksualnošću. Tako mrtvo-puhalo-osobu i kolumnu s manje seksa stvarno treba tražiti u ovo vrijeme kad je seks na sve strane.. No, eto, ajmo bar malo seksistički: ovako znam(o) da posao u Globus nije dobila "preko kreveta".

Koristim ovu priliku da, ukoliko je netko ovdje zna osobno, da je zamoli tri stvari: a) da izvadi te krumpire iz usta podno obraza; b) til odavno nije u modi, čak štoviše, ne sjećam se da je ikada i bio, o zlatnom tilu koji je obukla na sebe da ne govorim! Zato molim molim teee da promijeni onu zastrašujuću sliku u Globus; nije baš toliko neugledna kakvom su je napravili; c) frizer, frizer i samo frizer!! Hvala. mah Pomozimo joj, recimo.. nemojmo se više praviti ludi!

2. Zake mi nitko nije rekao da gledam utakmicu Argentina, Srbija, Crna Gora? Pa, majku mu, zar puno tražim? Šestjebenihnula?! Navodno je golman bio Crnogorčemomče i sabotirao je utakmicu. Al' im je odbrusio! Huh, volim takve nogometne tračeve! I jedva čekam neko sljedeće nogometno prvenstvo. Kad ćemo imati prilike gledati ekipu "Zajednica Srbija i Kosovo". cerek Zana, vrati se, sve ti je oprošteno.

Evo fotke s Foruma, fenomenalne su:







Na ovoj slici imate priliku vidjeti mladića, Srbina, koji pokazuje s prstićima koliko su golova primili u prvom, a koliko u drugom poluvremenu. Hvala.



3. Ne podnosim mađioničare. Nervira me što ne kužim šta rade i što me zapravo prave budalom i plus (+) očekuju da im se divim. Molim? Kome ti to? Jednostavno okrenem drugi čenl. I sad neki dan serfam po mom omiljenom youtube siteu i naiđem na jedan skeč koji me zaprepastio i naljutio i šokirao i nasmijao i užasnuo.. Zake bi samo ja patila, patite sad i vi sa mnom! Uglavnom, ovoono kopipejstao par informacija o tipu pa evo i ja vam ih prilažem dolje.. No, svakako vam predlažem da pogledate ovo.. i dalje serfam za objašnjenje..





Criss Angel (born Christopher N. Sarantakos on December 19, 1967 in East Meadow, New York) is an American musician, magician, illusionist, escapologist and stunt performer. Angel won the Merlin award from the International Magicians Society in 2001, 2004 and now in 2005; he is the only two-time, and three-time winner of that award. He was named 2005 Magician of the year by The Academy of Magical Arts (AMA) at a press event at Hollywood's Magic Castle.


4. Može li netko zaustaviti ovog lika? Slika 1, slika 2, slika 3. Ne, ne, krivo pitanje.. naravno da ne može.. Idem probati ponovo! Ima li itko, ali zaista to iskreno pitam i možete mi čak i anonimno odgovoriti ako je pozitivno, ima li, dakle, itko kome je taj čovjek simpatičan ili drag ili ga, čak, voli gledati na televiziji? Evo.. samo toliko, hvala! Ako ima, bit će mi neke stvari jasnije. Neću se više toliko patiti.

Nego, jučer ste imali prilike na RTL vidjeti novi show program o inteligenciji. O tome koliko je paradoksalno napraviti emisiju o inteligenciji i izabrati onakve voditelje - neću. Gledala sam, majke mi, samo kratke isječke, koliko mi treba da s komandalom pretrčim sve kanale tamo-nazad. Uglavnom, zapazila sam jedan važan detalj. Renata Sopek za potrebe emisije nosi naočale. Da, da, dobro ste pročitali. Ne samo da je samim tim postala intelektualnija, nego su je pustili da priča u emisiji o tzv. inteligenciji. Koju vodi lik s početka ove točke 4. Osim vizualnog užitka, emisija je bila korisna jer ste i sami mogli izmjeriti svoju inteligenciju. (Jebo Mensu, ako plaćaš tv-pretplatu!) Ako ste, primjerice, igrali igru gdje su pitanja "što je to spam" ili "gdje se nalazi Metropoliten Opera" ili "što je to feng shui" mogli ste prikupiti dragocjene bodove i tako doći do podatka koliki je snažan vaš IQ. Također ste mogli čuti da je pevaljka Žana Mari Lalić nadprosječno inteligentna Rvatica, iako nisu dali podatke tko ju je i kako mjerio (koje dijelove tijela).


5. Može li itko nabrojati neradne dane u lipnju bez da gleda u kalendar?


6. Konačno, može li mi netko, pliz, tko je skinuo najnoviju verziju ICQ-a reći gdje se isključuje opcija da mi iskače mali pop-up svaki put kad se netko s moje liste pojavi online. Radi se o pop-upu koji se javi u desnom doljnjem ekranu i traje par sekundi. Drugo, može li mi, pliz, netko reći kako da posložim ljude na listi koji su offline po abecedi. Prešla sam opcije i ne nađem. A inače koristim ICQ od prvih dana.. pih.. Fala unaprijed. (Joj, evo, pronašla sam rješenje za ovo drugo, uz Š. pomoć! Halo, evo pronašla sam rješenje i za prvo, pomogla mi xyz i kasnije Crnamamba! Faaala!)



P.S. Hej, i hvala vam svima na onim slatkim porukama koje ste mi poslali na zadnja dva posta..




Post je objavljen 17.06.2006. u 11:50 sati.