Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Fiesta

Ponekad se čovjek stvarno treba dodatno opustiti, pogotovo uz nogomet. Ne znam što vi mislite, ali nakon svih onih silnih, nekima i "uvredljivih" reklama za pivo, prije i za vrijeme tekmi, meni najbolje leži Pan. Reklame Karlovačkog i Ožujskog mi lagano žderu po živcima. Ne znam postoji li stručan izraz u marketingu, ali tolika količina reklamiranja jednog proizvoda kod mene izaziva kontra efekt. Ne kupujem taj proizvod ni pod koju cijenu i akciju.

Kad kupujem pak, pazim da to budu hrvatski proizvodi. To nije vrijedilo za pivo. Nizozemska Bavaria bila je difoltno pivo u frižideru, a od danas postaje opcija uz već spomenuti Pan. Možete li potvrditi moje uvjerenje da je Bavaria iz male boce bolja od one iz politrene? Jel' to moguće?

K'o o čemu, a ja još uvijek o nogometu. Pregledao sam svježe nogometne fotogalerije na iportalu. Odlične fotke i šaljivi komentari, samo nema direktnog linka na spomenute fotke, pa ih pronađite na naslovnici, isplati se.

U Bosni pronašli još piramida? Priča o bosanskim piramidama postaje sve smješnija, u onom pravom bosanskom smislu. Kako čitam na visoko-raja.com, mještani Svodne kod Bosanskog Novog vjeruju da je i njihovo brdo piramida. Ukoliko su u pravu, uskoro će se i znanstveno potvrditi da je Egipat bio vikend izletište bosanskih faraona.

The Darwin awards su nagrade koje se već 10 godina dodjeljuju za najbizarnije smrti. Nećete vjerovati koliko ljudi mogu ne razmišljati i zbog toga umrijeti. "We salute the improvement of the human genome by honoring those who remove themselves from it. Of necessity, this honor is generally bestowed posthumously", kažu na sajtu koji garantira za istinitost priča.

I za kraj, jedan relativno svježi. Zašto vegetarijanke ne vrište dok se seksaju? Ne žele priznati da im komad mesa može priuštiti toliko zadovoljstva.

Sviđa ti se post? Onda klikni na hr.digg|prijavi

Post je objavljen 16.06.2006. u 22:09 sati.