Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyou

Marketing

LUDI I NEZABORAVAN MATURALAC!!!

Evo ljudi vratili smo se s maturalca. Bilo je nezaboravno i super, tj. odlično. Išli smo u subotu i vratili se u srijedu, tj. išli smo 10.06 i vratili se 14.06. S nama su išli akavci i bekavci.Fakat je bilo super. Ja bi išla opet.

1 DAN:
Krenuli smo u 7 ujutro i došli u Baško polje u pol 8. U busu nam je bilo fakat super. Čak sam se sprijateljila s dečkima iz a i b razreda, a sa curama već sam bila iz a i b. prvo smo išli u NP Krka. Tamo je prelijepo..oni slapovi ..fakat je lijepo.. onda smo išli u Split.. tamo smo vidjeli Dioklecijanovu palaču..a ja i Petra ju nismo gledale jer smo tražile njen novčanik.. na kraju je nađen na Krki i rekli su da će ga poslat doma, Hvala Bogu da su joj pisali u novčaniku osnovni podaci.. i na kraju smo došli u Baško polje. Sobice su male ali slatke, bilo je fora..U 8 je bila večera, a kasnije smo se išli prošetat. Bile smo Petra, Sarah i ja u sobi. Tu noć su svi bili vani,tj. izlazili su iz soba. Nas tri smo prespavale kod Ive, Mie i Ines.. Bilo nam je ludo ..samo smo spavale tri sata..

2 DAN:
Drugi dan smo se probudili u 8 ujutro jedva jedvice i otišli na doručak… nakon toga spremili smo se i otišli u Dubrovnik… ja sam cijelo vrijeme cvilila da se želim kupati, a svi su govorili: BUDEŠ SE KUPALA KAD SE VRATIMO… malo smo razgledavali i išli na ručak… bilo je ok ali kad smo se vratili išli smo se šetat u Bašku vodu.. bilo je super.. ima tamo i puno diskaća… Lijepo smo se obukli.. Čak sam dobila pohvale od dečkiju iz razreda, a i iz drugog razreda.. i tak smo se šetali .. kad smo se vratili išli smo u svoje sobe… Iznad mene, Sare i Pepe bili su Antunović, Frano i Laljek pa su nas gađali s slatkišima i kaladontom, sa svim stvarima… ma bilo je ludo, ali onda je došla Lada i uzela nam ključ od balkona.. kasnije smo išle do Mie i cura i bile smo do 1 jer nas je pegica potjerala. Samo smo jednom spavali u našoj sobi u to je taj dan..

3 DAN:
Petra se uvijek probudi prva i ona je mene i Saru budila a mi niš. Na kraju ona otvori vrata iu zdere se : BUĐENJE a ja i Sarah u isto vrijeme se dignemo.. htjele smo Pepu zadaviti.. Taj dan išli smo U Makarsku bili smo kratko, oko 2 sata, malo manje, a onda napokon KUPANJE, jedva sam ga dočekala.. Onda meni svi kažu: AJDE NATA EVO TI MORE… i odmah sam se bacila i otplivala do bovi.. utrkivala sam se s nekima i pobijedila ih.. Obožavam plivati i super plivam.. to mi odlično ide.. Svi su mi rekli da super plivam..Antunović me par put poprsko i ja njega Navečer smo se išli šetat, svi smo se uredili, opet su me dečki iz mog razreda pohvalili,ali tu kombinaciju je smislila MIA, fakat zna sve s kombinirat. Dečki su i mene i Pepu vidli u topiću,tj. grudnjaku i boksericama, pa smo se smijali.. sad na tjelesnom se više ne moramo skrivat.. čak mi je Zaluški rekao zakaj se skrivam da se mogu pred njim skinut i obuć ali nisam.. Opet smo spavale kod Mie i cura, ali sad su došli dečki.. morali smo spavat po dvoje.. Danijel je spavao sa Sarom i Martom na podu.. zamislite kak mu je bilo lijepo.. ja sam morala s Lukom.. a ove cure su po dvoje.. Da ne mislite ja imam DEČKA I VOLIM GA, ali ja i Luka smo samo dobri frendovi.. i tak smo se zezali cijelu noć…

4 DAN:
Navinuli smo si sat ali smo zaspali… brzo smo pobjegli u svoje sobe i obukli se i na doručak odjurili.. Nakon doručka, spremili smo se i krenuli prema brodu. Išli smo na Bol na Braču. Vozili smo se dva sata i bilo je ludo.. Kad smo došli šetali smo se i pričali.. onda smo išli na ručak.. bilo je najgore kaj smo naručili ražnjiće, a nije ih više bilo pa smo jeli pizzu, a prekjučer smo jeli pizzu, ali nema veze.. Malo smo se ljutili ali prošlo nas je.. 10 minuta smo taržili plažu.. uvijek smo zalutali jer par nas nije pratilo proferore nego Gomboca, ali našli smo.. Zlatni rat je prekrasan.. tamo mi je bilo najljepše..Kupali smo se, igrali picigin , prskali se, ronili, neki su već izašli. Ja bi ostala još se kupat, ali Tona mi je donjela ručnik i rekla da moramo ić.. Mi se oblaćimo u kabini, a vidiš Antunovića i Franu kak se smrzavaju.. Pitaju oni mene: KAJ TI NIJE HLADNO? Ja sam rekla: NE, A VAMA? A oni: DAAAA, BRRRR. Ja sam se samo smijala. I počela je kišica malo padat pa smo se zagrnuli ručnikom.. Ušli smo u brod i tamo se zezali. Ja ležim na klupicama kad dođe Antunović i kaže mi: PLIZ, DAJ SE POMAKNI DA SE SJEDNEM DO TEBE. Ja se sjednem i on do mene i Zrinka.nas troje smo pričali i zezali se. Kad smo došli išla sam se srediti i opet se šetat u Bašku vodu. Kad smo se vratili išle smo ja, Pepa i Sarah praspavat kod Luke, Denija i Krešića. Tamo su došli i Vuković, Boris i Gogo, ksnije i Katarina, a onda i Zaluški. Bilo nam je ludo GAĐALI SMO SE S JASTUCIMA, POLIJEVALI SE VODOM, ZEZALI SE.. PJEVALI, VRIŠTALI, LUPALI DRUGIMA , MAZALI SE SVAKAKVIM SRANJEM.. BILO JE LUDO. TO MI JE BILA NAJLUĐA NOĆ. Uopće nismo spavali. Kasnije oko 5 ili 6 ujutro bili smo ostali budni Sarah,ja i Vuković, renato je spavao i mi smo radili od njega svašta.. VUKOVIĆ JE STAVIO RENATOV PRST U NOS, U UHO , U USTA, PUŠTALI SMO MU MUZIKU NA UHO , LUPALI GA S NJEGOVOM RUKOM, GLUMIO JE VUKOVIĆ S NJEGOVOM RUKOM SVAŠTA. Ja i Sarah smo se cijelo vrijeme smijale i Vuković s nama. A onda smo zaspali.

5 DAN:
Kad smo se probudili išli smo na doručak, a onda smo se išli pakirat. Kad smo se spakirali, Sarah, ja i Pepa smo išle u Bašku vodu se prošetat, vidjele smo nudiste. Smijale smo se i rekla je Pepa da ih slikam i snimam, ali ipak nisam htjela. U 1 smo otišli na ručak, a onda smo krenuli doma. Svi smo bili tužni. Pjevali smo, derali se.. U Splitu smo na 5 min stali da predamo Maju voditeljicu koja nas je vodila kroz sve ovo, dekavcima i ekavcima i zbog toga smo bili tužni. Zabavljali smo se u busu i bilo je ludo. I kad smo došli derali smo se : HOĆEMO NAZAD I NEĆEMO KUĆI. I eto gotov maturalac.



Neki događaji i zaključak:
Nama je bilo super. Pjevali smo svakakve pjesme, navijačke, čak i narodnjake. Sad su mi dobri neki narodnjaci. Uglavnom atmosferu su podizali Antunović, Frano i Laljek. Oni su zakon. Svašta smo se derali. Plesali na Gegu svi čak i profesori. Rekla je Lada da joj je s nama bilo najbolje. Dečki su u Baškom polju dolje igrali bejzbol.. Našli su si drvo i imali su lopticu. Brijem da je nama bilo bolje nego ekavcima i dekavcima. Čaki su i profesori poludjeli u pozitivnom smislu. Svi smo promukli jer smo se derali. BILO JE NEZABORAVNO I LUDO.. SVI BI OVO PONOVILI. IPAK SMO TO MI: RAZREDI A, B I C KOJI PODIŽU ATMOSFERU DA NAM BUDE LUDO I SUPER.



Post je objavljen 16.06.2006. u 16:56 sati.