Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alejandroland

Marketing

Malo sam listao ulove po netu i...

vidim da neki ljudi bez beda sebe prikazuju kao velike ribolovce sa punom kašetom ribe koja je mrvicu iznad dopuštenog. Neću reć gdje sam našao te fotke al ću ih posrat! Čemu to? Moraš se pokazat/dokazat sebi ili drugima? Ljudi, nek ovo bude svima jasno, malu ribu nije problem ubit! Ribice od 20 deka nisu trofej!!! Čemu slikanje onda? Čemu prikazivanje na netu? To je kao ić pred osnovnu školu premlatit dvadesetoricu osmogodišnjaka i onda se slikat i stavljat na net. JAAADNOOOO!!!! OK pucaš u dvije tri (neznam zašto) al počistit teren... nije mi jasno.
Isto tako ne kužim divljenje kad neko krkne recimo šarga u lovostaju. Jesam, ja sam to napravio al sam zaboravio da je lovostaj. Imao je kilu, bio je u rupi i trom ko olovo koje ti padne s pojasa. Dakle ulov nije imao veze sa sportskim ulovom. Kad nešto ulovim (dobro) mogu si motat film u nazad i opet uživat u ulovu, s ovim šargom sam motao i niš. Dakle ponovimo svi zajedno "nema niš sportsko i niš zadivljujuće u lovu šarga za vrijeme lovostaja" zato jer: je trom, jer je gonjen instinktom i ne kuži jedan K, pun je jajašca i ne budi glup! Hvaliti se s takvim ulovom je kao hvaliti se s ribom kojom kupiš na tržnici "to može svatko".
Ne mislim sada suditi nekome ko je ulovio ribu u lovostaju (samim time ni samom sebi :-)) nego želim reć da se nema nitko s čime hvaliti ako to napravi. Bilo bi dobro kad bi svi kužili kako se riba ponaša tako da u svačijim očima pojedinci ispadnu šupci a ne "heroji". Nije tragedija krknut jednu ribu, al ić u ciljani ribolov ribe koja je "omamljena" instinktom, to mogu nazvat šupčizmom najviše vrste!

Post je objavljen 16.06.2006. u 14:54 sati.