Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Janica 'poderala' grlo navijajući za Hrvatsku

Doslovno od glave do pete obojana u kockice, na tribini gdje su oko nje sjedile tisuće Brazilaca, najbolja svjetska skijašica Janica Kostelić odgledala je nogometnu utakmicu Hrvatska - Brazil ovog utorka u Berlinu.

Image Hosted by ImageShack.us

Iako većina gledatelja oko nje vjerojatno nije shvaćala da se nalazi pored jedne od najvećih sportašica na svijetu, tijekom svih 90 minuta pogledi prisutnih bili su upućivani prema njezinu društvu. Naime, Janica je Hrvatsku vrlo žestoko bodrila tijekom cijele utakmice, i to u najmanju ruku onako zdušno kao što BBB-i i Torcida navijaju kada ona nastupa.

U društvu dečka Borisa, Vedrana Pavleka i ljudi iz T-Mobilea koji su ih u Berlin i doveli poklonivši Janici karte za rođendan, cijelo društvo nije prestajalo s pjesmom i navijanjem. Iako su neki mirniji gledatelji oko njih povremeno zahtijevali da sjednu i smire se, nije previše marila za to. Naravno, jednako su postupili i reporteri Jutarnjeg koji su bili u istoj grupi.

- Nećemo sjesti. Kaj, pa nismo ovdje došli šutiti, ajmo svi na noge - pozivala je društvo još od početka utakmice. Kada smo primili gol, izgledalo je kao da sama želi sići na teren. Za razliku od Janice, njezin dečko Boris bio je puno mirniji, a kada bi vidio da je njoj “skočio” tlak, povremeno bi je zagrlio i poljubio.

Posljednjih deset minuta Janica je doslovno “poderala” grlo. Nakon posljednjeg zvižduka Janica nije mogla sakriti tugu. Sama nenavikla na poraze, onaj u Berlinu očito je vrlo teško podnijela.


Post je objavljen 16.06.2006. u 13:05 sati.