Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velvetgoldmine

Marketing



Image Hosted by ImageShack.us

Koncertna turneja Rolling Stonesa, koja treba početi sljedećeg mjeseca u Italiji, krenut će prema planu unatoč izvješćima da je gitarist Ronnie Wood primljen u kliniku za odvikavanje od alkohola, rekla je glasnogovornica banda Fran Curtis.
"Stonesi apsolutno kreću na turneju koja počinje 11. srpnja u Milanu", kaže Curtis koja nije željela komentirati izvješća da je Wood primljen u kliniku u Londonu. Wood je, prema pisanju tabloida, navodno bio "pod kontrolom" što se tiče alkohola, no na londonskoj proslavi svog 59. rođendana očito se previše opustio jer je doživio teški recidiv.
Europska turneja "The Bigger Bang" prvotno je trebala početi 27. svibnja u Barceloni, ali je pomaknuta na 11. srpnja u Milanu jer je drugi gitarist Keith Richards morao na operaciju nakon što je pao s drveta na Fidžiju.




Image Hosted by ImageShack.us

Iako još uvijek nisu sigurni za nastup, Niko Kovač i Ivica Olić najvjerojatnije će ipak biti na raspolaganju izborniku Zlatku Kranjčaru za nedjeljni susret Hrvatske i Japana u drugom kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Njemačkoj.
Liječnička služba hrvatske reprezentacije je u večernjim satima dala nekoliko optimističnijih vijesti vezanih uz Kovačevu bol u rebrima i lakše istegnuće mišića, te Olićev problem s mišićem lijeve noge. Prema sadašnjem stanju stvari, očekuje se da će do nedjelje i utakmice u Nuernbergu biti potpuno spremni za igru.




Image Hosted by ImageShack.us

Njemački mediji posvetili su mnogo prostora ogledu brazilske i hrvatske reprezentacije. Većina se slaže s ocjenom kako je Brazil daleko od prave forme, te da je hrvatska vrsta zaslužila postići pogodak i tako izboriti remi.
Nažalost, njemačke televizijske i radijske postaje, te novine nisu propustile izvjestiti o ponašanju dijela hrvatskih navijača koji su načinili prve incidente na World Cupu. To se posebno odnosi na mladića koji je preskočio ogradu, udario čuvara, te utrčao na travnjak i na trenutak prekinuo utakmicu. Ušavši na teren mladić se poklonio Dadi Prši, a potom u njegovom zagrljaju napustio teren(blago njemu...), gdje ga je dočekalo osiguranje.
Njegov "bijeg" po travnjaku Olimpijskog travnjaka dobio je udarne minuta u vijestima svih televizijskih postaja, baš kao i bakljada na dijelu tribina gdje su se nalazili hrvatski navijači, a za taj svoj "podvig" "nagrađen" je pritvorom, te će mu najvjerojatnije biti zabranjen ulazak na sve preostale utakmice na Svjetskom prvenstvu.
"Prema našim saznanjima, taj mladić bi tijekom večeri trebao biti pušten, a što se sankcija tiče, ne mogu komentirati odluke njemačkih vlasti", rekao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske Zlatko Mehun.




Branič berlinske Herthe svjestan je kako nakon početnog poraza hrvatska vrsta više nema pravo na kiks. Poraz u dvoboju protiv Japana posve bi zakomplicirao situaciju odabranicima Zlatka Kranjčara, a možda i zaključio "njemačku avanturu".
"Bio sam odličan u matematici, no ne želim se zamarati brojnim kombinacijama. Nitko u našem taboru ne pomišlja na poraz, premda smo svjesni da nas očekuje teška borba. Protiv Japana od prve minute idemo po tri boda", najavio je Šimunić, dodavši kako vremenski uvjeti i rani termin utakmice (15 sati) neće utjecati na igru.
"Danas se osjećam umorno, no bit će dovoljno vremena za oporavak. Biti će teško igrati po najvećoj vrućini, no jednako teško će biti i japanskim igračima," dodao je Šimunić.
Luka Modrić nije nastupio u susretu protiv Brazila, no ozljeda Nike Kovača otvorila je mogućnost da zaigra protiv Japana od prve minute, ili pak da uđe u igru kao "jocker".
"Bolji smo od Japana, no to treba dokazati na terenu. Ako ponovimo igru kao protiv Brazila možemo očekivati tri boda. Raspoloženje u našim redovima je usprkos porazu odlično. Nezadovoljni smo gubitkom bodova, ali zadovoljni igrom koju smo pružili i s mnogo optimizma dočekujemo Japan," zaključio je Modrić.




Post je objavljen 16.06.2006. u 11:27 sati.