Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kazaliste0lutaka

Marketing

Konačno!!!

Napokon je završila škola.Weee, i prošla sam s 5, i jako sam hepi i sad jedva čekam more i kupanje. Prekjučer smo bili na izletu u Senju. Senj je nadasve (Darija furam se na tebe) predosadan grad, fakat jadno. Dok nam je frik nekaj objašnjavao ja sam čitala cosmo, onda možete zamislit kak je bilo. Poslije smo išli u Novi Vinodolski i tam je bilo superthumbup, čak smo se okupali unatoč hladnoći mora. Kad sam ušla počela sam vrištat kak je bilo hladno, ali morala sam se ja okupat, da svijet ne bi propo. Zatim smo išli do nekog hladnog bazena koji je bio još hladniji od mora. Tam je bilo ok jer smo jedni druge gurali. Potom smo Andrejka i ja išle na pizzu Vugeckom i Pelivankom i pizza je bila prejebena, jel tak Andrea. naughtynajbolje je bilo kad smo se vraćali u busu, fakat je bilo super, neki su ostali i bez glasa. Sveukupan dojam izleta je odličan osim dosadnog razgledavanj Senja.


Počelo je dugoočekivano svjetsko prvenstvo. Jedva sam čekala. Naši su sjajno odigrali s brazilcima. Koji su to zmajewi, ja bi ih se prepala da ih vidim uživo. eek

Više ne znam kaj da pišem polako nestaje inspiracije i zato pozdravljam sve koji čitaju naš bljog,Ivu, Andreu, Niku i ludu ekipu s izleta.


blog Layouts

blog Layouts




BY : TENAmahwavemahwave



Post je objavljen 16.06.2006. u 10:09 sati.