Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect15

Marketing

Supermodel (suuuuper suuuuuper model) Naomi Campbell optužena je u New Yorku zbog navodnog fizičkog napada na svoju pomoćnicu. Naomi je uhićena prije nekih par tjedana u svom domu u nakon što je svoju kućnu pomoćnicu udarila po glavi, izjavila je policija u New Yorku. Slavna manekenka je za vrijeme svađe navodno mobitelom udarila svoju pomoćnicu u glavu, nakon čega je ona zbog posjekotine završila u bolnici na šivanju. Svađa je navodno izbila nakon što je Naomi 42-godišnjoj pomoćnici dala otkaz. Čudna ženska!

*****još malo o Naomi*****

image hosting

image hosting


Britanska manekenka, čija karijera traje već 21 godinu, nije samo ikona svoje glamurozne profesije nego i uspješna poslovna žena čiji su mirisi najprodavaniji u kategoriji 'parfema slavnih', a upravo je lansirala i sedmi - Cat deluxe, koji imam i ja sama! Prekrasno, niježno miriše, svakako ga kupite! Evo i maloga intervjua s Naomi Campbell. (GLORIJA)

Tko je smislio ime za ovaj miris, koje bi se moglo prevesti kao 'luksuzna mačka'?- Ime, kao i cijeli projekt Cat deluxe, zasnovano je na marketinškom konceptu koji se veže za moj imidž. Zovu me crna pantera, javnost me doživljava kao neku divlju mačku, premda ja - vjerujte mi - uopće nisam takva, pa je moj tim koji je istraživao tržište, zaključio da se miris treba tako zvati.

Koliko ste vi, uopće, uključeni u kreiranje parfema? -Sve mirise koji su nastali u suradnji s Cosmopolitan Cosmetics - od Naomi Campbell Classic iz 1999., pa do ovog posljednjeg - mogu s punim pravom zvati svojima. U njihovom nastanku sudjelovala sam od početka do kraja,
Jeste li vi odabrali ružičastu kao zaštitni znak Cat deluxea?- Jesam, volim tu boju, iako moram priznati - ne na sebi. Moje boje su intenzivnije, poput ljubičaste i purpurne!
image hosting

image hosting



CAT DELUXE
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 16.06.2006. u 10:14 sati.