Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Moje prvo pijanstvo

post na temu koju je 16.06.06. načela mala309

E kad sam se ja prvi put napio..... bio je to siječanj '88... Frend slavi 15. rođendan. Pozvali smo čak i mačke iz drugog djela grada (zanali smo da su one već radile ono). Mjesec dana smo kupovali cugu i skrivali je u frendovoj sobi ispod kauča, da mu stari slučajno ne nađe (pivo, vinjaci, šampanjci, likeri svih vrsta.. pravo bogatstvo za alkose košto su bili naši starci ). Toga dana su mu starci pripremili kolače i sendviće i otišli negdje u goste. Našli smo se u 18:00.

Otvorim ja prvu pivu, otpijem dec, pa je sakrijem onako negdje nebi li otvorio još jednu, ko pravi frajer pred curama. Cigara u mojim ustima uporno je puštala dim u moje desno oko iz kojeg se slijevao slap suza. Onda je netko otvorio šamopanjac, pa liker od oraha, pa Napleon, Cezar... dalje se ne sječam, ali znam da ništa nisam odbio. Malo kasnije sam izašao na zrak. Stajao sam terasi kad se u jednom trenutku treasa digla i odvalila me po bradi. Vidio sam da je vrag odnio šalu pa sam se povukao u kuću. Grlio sam jedno sat vremena wc školjku i neko vrijeme rigao u nju, ostalo vrijeme sam rigao oko nje. Uglavnom po sebi i ploćicama. Oko 20:00 zamolio sam 2 godine mlađu sestru da me odvede doma (točnije odnese). Nije bilo daleko stotinjak metara.

Ušao sam u kuću pa ravno u sobu. Uputio sam sestru "ako starci pitaju šta mi je reci da mi je slabo od kolača ili sendviča, znaš već sva ta sranja koja se govore kad dođeš s rođendana!". Mama joj je naravno povjerovala i došla me obič. Sa lavoarom u ruci, za svaki slučaj, nek se nađe. Dok me je tako majka svlačila ja sam sjedio nemoćno na krevetu i štucao kao nikad do sad.

To je bilo to, trajalo je puna dva sata. Drugi dan su mi pričali šta sam sve propustio. Uglavnom ništa. Nitko nije ševio, glavna kandidatkinja i najiskusnija u tim stvarima, barem po njezinoj priči, imala je stvari, Tajana je proletila kroz staklena vrata bez ijedne ogrebotine, netko je razbio posudu u kojoj je stajao fikus, zemlja iz posude rasprostranila se po parketu i u kombinaciji sa pivom činla je ljepljivu masu... Drugi dan sam imao zadatak očistiti wc!



Post je objavljen 16.06.2006. u 08:06 sati.