Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Već je tu i 101. go-problem

Je petak došel. Puno ih prek njega spajaju blagdan z vikendom. Ja ne, kaj sam čist zaboravil na blagdan i sam skor jučer redovno na posel došel da me v sredu navečer čeka ni podsetila da se ne dela u četvrtak. Sam ipak oko podneva došel da napravim nekaj na blogu. Ste valda primetili.
Lepo, ajmo mi o problemčeku. Je tu na slikici. Kaj, vam zgledi sfuflano. Pa i je. Je tu par štosova na koje treba paziti i ih upotrebiti. Nebi vam štel puno pripovedati, kaj bi vas tak još više sfuflal. Dajte vi to sami. Nekak bute znali gde ste i kaj delate. Ak vam počnem pripovedati nabu po vašem, nete razumeli kaj je, a kaj ni. Vi lepo ono: crni sim, beli tam, pak opet crni negde, pak beli .... i sve tak dok ne zide kaj vredi. Morate najbolše igrati i za crne, a i za bele. Ne popuštati nikome. Vi tak tražite najbolši put, a ak protivnik najbolše igra. Tak se bute nekaj nafčili. Kad se popušta nikaj se ne uči.
Lepo, kaj vidim da vam je sve jasno. Ajd onda na ono kaj bu ovaj vikend, a i onaj iza njega.
Već danas putujem od sim Matej, Daniel, Marko i ja za Zelenkovac u Bosni. Tam bum v šume (huste) igrali turnira. Oni dečki tam organiziraju to već drugo leto. Za to vreme nebu turnira vu Gorici. Al ga bu onaj vikend iza i to 24. lipnja, kad bumo delali veliki proljetni. Taj se bu bodoval za rating EGF-e. Kaj bu rating-bodova za ovaj mesec. Je to bilo u Cormonsu v Italiji, pak ovaj V Zelenkovcu v Bosni, pak taj naš v Gorici, a Meni se bu računalo i ono z Japana. Kak mi dobro ide bum još i opal v 1. dan. Nema veze, glavno da se menja. Sečam se nekad jene knjige, koju smo u ona vremena 1960 i nekoje, čitali. Zvala se 'Way to sho-dan'. Bila je tema za kyu igrače kak napredovati do majstorskoga naslova. Ja se dost često nje setim i velim kak sad ja imam svoj 'Way to sho-dan'. Da, zapraf, samo kaj z krive strane idem. wink
Škvadro vu ponedeljak bu već vesti od Zelenkovca. Lepi pozdrav bl. Muradenu wave

Post je objavljen 16.06.2006. u 07:43 sati.