Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lubrikanti

Marketing

EROTSKA PRIPOVIJEST JEDNE LUBRIKANTICE

Postovani,
zelja nam je upoznati Vas s novom vanjskom suradnicom, Milenom K., rodom iz Ecuadora.
Naime, zbog konstantne zaokupljenosti stalne redakcije, pojavila se potreba za novim clanovima nase podruznice koji ce Vas iznova uveseljavati svojim nadasve poetskim uratcima.
Prva u nizu je Milena K., vrlo specificna mlada osoba cije su erotske pripovjetke obisle veci dio Juzne Amerike, a poznate su po svojoj eksplicitnosti i nekonvencionalnosti.
Nadamo se kako ceteuzivati u njenom izricaju, kao i pojavi.
EROTSKA PRIpovijest jedne lubrikantice 001.

“KISNO POSLIJEPODNE I JEFTINI KISOBRAN”

bila je nedjelja.glupa, dosadna nedjelja.sjedila sam u svom starom naslonjacu okruzena starim brojevima starih primjeraka “ Bijele orhideje “ i razmisljala o tome kako bih i sama voljela jednog starog, procelavog gospodina srednjih godina koji bi provjerio moje intelektualne funkcije i podijelio svoju mudrost sa mnom..
razmisljajuci tako i ispijajuci jucerasnju cedevitu, pogled mi padne na istrosene papuce moje cimerice i odjednom osjetih iznenadnu zelju da ih poljubim i sapucem im njezne, ljubavne rijeci dok drugom rukom mazim njihovu istrosenu unutrasnjost.
Ne, nemogu to uciniti.cimerica rijetko pere noge…

Iznenada, iz erotskih snivanja probudi me uzavrelo kihanje mog prvog susjeda.naime, zidovi su tanki…pretanki…
Sjetih se kako mi se pije kava.crna kava.a kave nemam…
-“divno”, pomislih u instant trenutku. =”pa moj susjed ima zlatne zube, mora da je to od kave…da, on sigurno pije kavu!!” (tada jos nisam bila upoznata s modnim krikovima sedamdesetih i ugradnjom pozlacenih kljova)
nabacila sam svoje sive carape,kosu povezala bijelom kopcom i nategnula srebrne spicerice.gore sam odlucila odjenuti nista, jer sam smatrala da grudnjaci, potkosulje i majice sputavaju moju zenstvenost.da, bila sam okorjela feministica.

Pokucala sam na vrata.tri puta, jer mi se to ucinilo seksi gestom.iznutra je dopirao zvuk vrenja, nesto je zasigurno vrijalo i to je bio susjedov klip.imao je najveci klip u zgradi i svi smo od njega posudivali klipove jer smo jako voljeli kukuruz.

Otvorio je vrata i bez rijeci mi pruzio kuhacu.znala sam da me zeli…upoznati
Usla sam u kuhinju, promijesala krvavice koje su piskutale na uzarenom elektricnom stednjaku.uzela sam krvavicu.bile su vrele i meke, poput susjedovih klipova..
pantomimicarskom gestom mi dao do znanja da zeli da ih skinem sa stednjaka i upoznam s klipovima o kojima su svi toliko pricali.


…TO BE CONTINUED…




Post je objavljen 16.06.2006. u 00:23 sati.