Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Pomoć obitelji umrle učenice

Završena 86. sjednica Vlade...


Jučer, 15. lipnja u ranim popodnevnim satima, uz dodatnih deset točaka, završena je 86. sjednica Vlade naše županije, na kojoj je, između ostaloga, donesena odluka o odobravanju sredstava tekuće rezerve za pomoć obitelji umrle učenice Senade Hero. Iznos od 1.000,00 KM utrošit će se za pomoć obitelji navedene umrle učenice iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.
Također, Vlada je donijela i odluka o korištenju sredstava tekuće rezerve Proračuna usmjerene na isplatu sredstava jednokratne pomoći vlasnicima stada za ublažavanje pretrpljene štete - napadima pasa lutalica, vukova ili naglih uginuća stoke i peradi iz nepozantog razloga. Ukupno odobreni iznos je 5.700,00 KM, a naš sugrađanin Muhamed Bešić, za četiri uginule krave dobio je 1.500 KM.
Na kraju, spomenimo i to da je, uz prihvaćanje Prijedloga Odluke o visina naknade za rad stručne Komisije za reviziju Studije izvodljivosti projekta izgradnje TE Bugojno (s restruktuiranjem RU Gračanica Gornji Vakuf/Uskoplje), Vlada donijela zaključak kojim obvezuje Ministarstvo gospodarstva da za narednu sjednicu pripremi detaljan izvještaj o tijeku procesa realizacije ovoga projekta radi daljnih aktivnosti Vlade.






Post je objavljen 16.06.2006. u 00:10 sati.