Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

KONAČNO KRAJ...

Evo napokon, kraj školske godine. Osjećam se tako dobro. Prošla sam s 3-jebiga, al dobro neću se žalit, nisam ništa pala.super. Život je prekrasan!
Upravo sam se vratila kući, bila sam malo u Derbyu, a onda sam sa Zrinkom i Ivonom šetala po korzu i keju. Sve je prepuno ljudi, super je. Stvarno ne kanim cijelo ljeto provesti sjedeći u Derbyu. Sutra ću otić kod Zorana i uzed od njeg Da Vincijev kod. Stvarno želim pročitat tu knjigu. evo sad slušam pjesmu od Mary J Blige: Be without you. Pjesma mi je PREKRASNA, stalno ju slušam.
Ne mogu na break, stara ne da, tako sam tužna zbog tog, najviše od svega se želim vratit tomu. Prošlo cijelo ljeto mi je važan bio jedino break. NIje me bilo briga za ništa drugo, to mi je bilo najvažnije. Cijelu školsku godinu maštam o tome kako ću ponovno ići tamo a sad nemogu, i srce i duša hoće tamo...no dobro ajd neću sad crnjačit zbog toga. Neću crnjačit zbog ničeg, pa ljeto je, vrijeme da se zabavim a ne da budem tužna, a i ruku na srce, nemam razloga biti tužna, imam obitelj koja me voli, prijatelje koji me vole,jedino mi je ljubav usrana, a to što uvijek zapnem za pogrešnog, a jebiga šta sad...ni to nije razlog za crnjačenje.
Eto odoh sad, nemam o čemu pisat, zapravo imam ali ne želim o tom pisat, ne želim to više ni sama sebi spominjjat.
Odoh sad
PEASEthumbup

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 15.06.2006. u 21:21 sati.