Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Zbrda zdola post



Ovako, što se tiče ispita, pisali smo Opću Crkvenu povijest, i kako veli profesor da je netko napisao biser koji će uči u njegove memoare.
Što je bilo? Pri opisu situacije prije Tridentskog koncila, papu Klementa VII. sam oslovio kao "kukavicu" iz razloga što nije sazvao sabor kada je bilo najpotrebnije, jer se je bojao protestanata. Sada vise nisam siguran da li je to dobro zapisano, ali tako sam mislio.
Uostalom, to više nije bitno, samo da on meni sutra da neku solidnu ocjenu i ja zadovoljan.

1000
Posjeta ostvareno je na ovaj blog, od dana postavljanja brojaća. Znam da je 1000 posjetitelj bio ili Fresh, ili je to bila Lucija, nisam siguran, jer su bili u gotovo isto vrijeme. To ćemo još vidjeti.

Također, htio bih posebno naglasiti kako sam uveo novi link sa lijeve strane, riječ je o Ljepotici, te, toplo preporučam da svratite malo i do nje.

Za oko mi je kao i Anni zapala situacija sa Japancem. Stvarno katastrofa, svaki dan sjedim pred televizorom i nadam se da ću vidjeti Japanca, i nema li ga nema. Ako su se već ljudi žalili, što sumnjam, mogli su na brzinu snimiti neku drugu pjesmu. To mi je baš žao, jer ipak mi je Japan na posebnom mjestu.

Također, svima želim sretan blagdan Tijelova, i nadam se da će Hrvoje objaviti neki post o tom toliko značajnom blagdanu.

Učeči za slijedeći ispit naišao sam na par zanimljivih izreka, pa vam ih ostavljam na promišljanje.

Tales
"Bolje da ti zavide, nego da te sažaljevaju"

"Što je najteže na svijetu?
Upoznati samog sebe; a što je najlakše?
Dijeliti drugima savjete!"

"Bog je ono što nema ni početak ni kraj!"

"Kako živjeti potpuno kreposno? Tako da ne činimo ono što osuđujemo na drugima"



Post je objavljen 15.06.2006. u 20:45 sati.