Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetchild1

Marketing

Male mace na gatu

Image Hosted by ImageShack.us
Ja sad stvarno imam potrebu napisati nešto novo, ne mogu više gledat ovaj prijašnji post, glup je do zla boga.
Sinoć sam bila s Majom i Kiki na gatu, bio Rock za Ri, bilo dobro, fakat dobro.
Prvo smo se našle u karolini na kavi, pa onda napravile čak par koračića do stagea, koji i nije bio nešto bogzna, no dobro. Najprije su svirali neki malci, kad sam bolje pogledala, pao mi mrak na oći,grrrr...to oni mali debili što tu preko puta moje kuće u onoj šupici glume da imaju probe, fakat ne znam otkud oni tamo, sramota. Odsvirali su nothing else matters, nockin on heavens door i neku njihovu «autorsku» pjesmu, daa, buahahaa. Mala dečica se igraju velikih rockera.
Onda su bili Keops...vokal im se zove Toni...khm,khm...macan i pol...u kožnim lačama, s vraški dobrom guzom i glasom onog tipa iz divljih jagoda...interesantno i nihov se vokal zvao, ili se zove toni. I tako dalje, malo se drmuckale, Maja otišla rano na bas, sram ju bilo, šmrc:( Ja i kik otišle po pivicu, pa se onda razvezale ko prave...vidi se da nismo pile puuun klinac, pa nam se od malo veće čaše piva razveže jezik i zacakle oči...e to je sramota. No dobro. da.
Onda uletio neki drunky tip sa spikom:»Curo, oš upoznat mog cimera? A zašto nećeš? Šta ti je ružan??» I tako, nakon ManDrilla otišle kući.
.....ja bi se ljubio
s tobom se valjao
uooouooo
ljubio
uooouooo
valjao....

p.s.Njaso, mišice, nemaš pojma koliko mi je žao što nisi bila, bez tebe ipak nije bilo isto


Post je objavljen 15.06.2006. u 19:54 sati.