Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insaneinthebrain

Marketing

BY,BY SCHOOL!

Evo dugo vam se nisam javljala i imala sam najbolju namjeru to i učiniti ali i ovaj blog malo zajebava tak da nisam....Ali evo mene -I m Back! Jučer je bio zadnji dan škole i dok je moji razred išao u Opatiju ja lijepo u sk8 park! Al su se svi derali na mene ,kao ono "zašto neideš s nama?","šta to tamo ima tak zanimljivo,zar ti mi nismo važni?"......Još jedna curka koju neču imenovati.. vidi svog simpu(my best friend),pa se malo željela praviti i izdere se na mene i moju best frendicu.....Ono WTF..koji si kurac ona umišlja,ta čorava,glupa...grrrr!Mislim ako baš želiš privuči njegovu pažnju(ups!to nikad nečeš uspijeti),jer na mene se nečeš izderavati!
I ako slučajno dođeš na my blog again...poručujem" Dont shit..ni sama neznaš šta sam ti u stanju učiniti!I da da te više nisam čula da sereš po sk8erima i ostalim stvarima vezanim uz njih!I da samo znaš..lijepše smo se proveli nego vi....zato SHUT UP BITCH!
I da, da više ne trošim riječi na tu ....... , prije par dana išla ja preskakati oko 10 stepka i SJEBALA nogu totalka-šepam! A ja još kak super nema škole,cijeli da samo sk8 a ono čini se da ču samo dolazit ih gledati...grrrrr! Sad sam ful u bedu!Ali brzo če to meni proč-jedino ak nisam neš slomila opet!Sad vas napuštam jer idem malo van....pa se čujemo,ostavljajte komentse! KISS AND GOODBY!


Post je objavljen 15.06.2006. u 13:19 sati.