Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

...u boj, u boj za narod svoj....HRVATSKA!!!!!!!

Dragi moji prvo da znate zašto nisam post napisala odma, a razlog je da nisam mogla uč na svoj blog. To mi se događalo prije par dana. Upišem adresu i kaže mi da je neki eror da nemože!!!Poludila sam bila, onda mi je na dan kad sam napisala novi post došo blog, tj mogla sam ga otvorit pa sam napisala post i htjela sam jutro nakon utakmice napisat post o kraju škole u utakmici ali mi opet nije moglo otvorit...neznam zašto...jeli vama tako????

UTORAK NAVEČER: BRAZIL- HRVATSKA
Znala sam da ćemo super igrat i da smo osvojili sva tri boda , BILA BI ZASLUŽENA. Pa brazilici nisu mogli "plesati" po tereni kako to oni običavaju. naša ih je obrana spriječavala, imali smo čak i loptu u nogame više od njih, redali smo priliku za prilikom ali nažalost uvijek smo pucali ravno u didu!!!
Ali mi je baš drago što nam je gol dao kaka a ne netko drugi kad smo ga več primili!!
Gol je bio fenomenala ali smo ga GLUPO PRIMILI!!!
Kad je kaka poslije toga gola imao priliku da zapuca, nikad!!!!Čuvali smo ga fenomenalno posli gola i ovakva utakmica nam daje šanse za prolaz dalje, samo još da igramo i protiv australije i japana ovako i sve će bit dobro.
A TEK NAVIJAČI...reci te kmi iskreno jeste li vi tijekom utakmice čuli selecao da skandidira BRAZIL, BRAZIL....NISTE!!! Jer se samo čulo....VOLI HRVATSKU SRCE MOJE....
SVAKA IM ČAST RASTURILI SU BRAZILCE I NA TERENU, A POGOTOVO NA TRIBINI(BRAZILACA JE MISLIM BILO NA TRIBINAMA VIŠE NEGO VATRENIH NAVIJAČA....)

OVO DOKAZUJE DA SMO SRČANA NACIJA, DA IGRAMO I NAVIJAMO SA SRCEM, I BAKLJADA JE BILA KOREKTNA JER NITI SU KOGA NJIMA OZLJEDILI NITI SU IH BACALI NA TEREN, E TO SU PRAVI NAVIJAČI....hrvatskahrvatskahrvatskahrvatska

JA SAM GLEDALA CIJELU UTAKMICU S REKVIZITIMA I ŽIVCIRALA SE SVAKO MALO, ALI NISAM(!!!!!)LJUTA, DAPAČE JAKO SAM ZADOVOLJNA, NISMO IMALI SREĆE A BILI SMO BOLJI!!!

Želim dečkima ovakvu igru i protiv Japana i Australije i samo jedna porukica: VATRENI MI VAS VOLIMO I JAKO SMO PONOSNI NA ONO ŠTA STE POKAZALI BRAZILU, NIKO NIJE LJUT I SVI ĆE UZ VAS BIT DO SAMOG KRAJA, UZ NAŠU POTPORU ĆETE DALEKO STIĆ!!!!!

Čitali ste po novinama da sve svjetske novinarske agencije proglašavaju hrvatske navijače najboljim na SP-u, a da za igrače imaju samo pohvale i kažu kako smo ko niko dosad spriječili Selecao u njihovu "plesu" po terenu.

NEMOGU NIŠTA REĆ NEGO DA SAM PONOSNA!!!!
DEČKI SKIDAM VAM KAPU!!!!

SRIJEDA: ZADNJI DAN
Ljudi moji prošla sam s 5!!!!! Imali smo praktički samo dva sata. Prvi sat je bio vjeronauk, ali smo sjeli u razred bezveze nešto pričali i nakon 15 min nas je pustio vani. Onda smo trebali imati sat razrednika , ali ona je došla vani di smo mi bili pogledala ocjene u dnevnik i otišla jer su naši maturanti pisali zadaćnicu iz hrv ili eng(nisam sigurna)Tako da smo je gledali samo 10 min. Treći sat smo išli na mat samo da jedna prija odgovara, mi smo zujali okolo, a ona je odgovarala, četvrti sat smo išli na eng i zadržala nas je 20-ak minuta da ispita jednu i zaključila nam ocjene pa smo išli kući no prije odlaska kući ja sam se već tradicionalno u svu robu i patike bacila u more da proslavim kraj škole....sinoć smo bančili, nisam puno popila, ali za to imam cijelo ljeto!!!!!
Pusa, inavijajte za naše VATRENE U NEDJELJU!!!hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska

PS: čet ćemo se mi još do tad......

Post je objavljen 15.06.2006. u 12:01 sati.