Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Alex Jones u obraćanju Bilderberzima..

Početak svjetskog nogometnog prvenstva svjetska društveno-politička vrhuška iskoristila je za još jedno tajno okupljanje. Bilderberge, za koje smatraju da su svjetska vlada u sjeni koja štrika novi svjetski poredak, svake godine prati nekoliko vjernih novinara, a ovoga puta pridružio im se i Alex Jones.

Jednom godišnje više od sto ljudi koji drmaju svjetskim institucijama i državama okupe se i raspavljaju o politici, ekonomiji, energentima, jednom rječju - najvažnijim pitanjima današnjinice. Međutim, zanimljivo je da se sve to odvija pod velom tajne: pritup imaju samo oni s pozivnicom, dolazi se skrivečki, nema medija, nema priopćenja, nema PR-a, što su i glavni povodi alternativnim gledanjima na Bilderberg konferencije. Trebam li napominjati da mass mediji u oštrom luku zaobilaze ovu temu?

Iako ga je prije dolaska na mjesto događanja policija zadržavala 15 sati u stanici, Jones i ekipa ipak su se pojavili pred strogo čuvanim hotelom u predgrađu Ottawe u kojemu su Bilderberzi, između ostaloga, razgovarali o cijenama nafte i iranskom N-programu.

Alex im je za to vrijeme kroz megafon zborio:



Više o Bilderberg konferenciji od 8. - 11. 06. 2006. kraj Ottawe u Kanadi pročitajte na www.propagandamatrix.com. O nekim prijašnjim sastancima isto tamo, kao i na desnim linkovima u nwo kupeu.

Bilderberg 2006 List

Bilderberg update
Secret Society Not So Secret
Greens Issue Wrap-up On Bilderberg Conference

Sviđa ti se post? Onda klikni na hr.digg|prijavi

Post je objavljen 15.06.2006. u 10:53 sati.